عباس جدیدی مطرح کرد
پیشنهاد تشکیل دادگاه ویژه ورزشکاران به وزیر دادگستری
عضو کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر تهران در جلسه علنی امروز شورا که با حضور وزیر دادگستری تشکیل شد، پیشنهاد کرد دادگاه ویژه ورزشکاران به منظور رسیدگی به پرونده های قضایی این قشر از جامعه تشکیل شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس جدیدی عضو کمیسیون نظارت شورای اسلامی شهر تهران روز سه شنبه در دویست و شصت و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران افزود: ورزشکاران به عنوان الگوی جوانان جامعه دارای جایگاه ویژه ای هستند و برای اینکه به این اعتبار خدشه ای وارد نشود، ضروری است دادگاه ویژه ورزشکاران برای مسایل و پرونده های قضایی این گروه نیز تشکیل شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دادگاههای تخصصی در کشور فعال هستند اظهار کرد: در حال حاضر دادگاه تخصصی ویژه نظامیان، دادگاه ویژه روحانیت، دادگاه ویژه کارکنان دولت در کشور وجود دارد.
جدیدی در ادامه با اشاره به ضرورت صدور مجازات جایگزین به جای حبس تاکید کرد: زندانی شدن افراد حتی برای مدتی کوتاه برای آنان مشکلاتی ایجاد کرده و آسیب های اجتماعی را افزایش می دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
و به اصطلاح هنرمندان.
پاسخ