آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۹۷۷۱

روایت بخشش قاتل وصرف هزینه در ساخت حسینیه در«ماه نشان»

«ماه نشان» در برنامه امشب خود قرار است که با موضوع قتل غیرعمد، تهیه پول دیه و بخشش خانواده متوفی روی آنتن شبکه افق برود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه افق، چهاردهمین قسمت از برنامه «ماه نشان»، امروز دوشنبه ساعت 22:30 دقیقه روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.

 

برنامه تلویزیونی «ماه نشان» که ویژه شب های ماه مبارک رمضان، از شبکه افق پخش می شود امشب میزبان حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی رحمانی امام جمعه شهر نورآباد فارس و سجاد ایمانی کارگردان مستند «من تهرانی بودم» است.

 

این مستند به زندگی رحیم آقا از ساکنین شهر نورآباد می پردازد.

 

داستان از این قرار است که رحیم آقا از ارتشی‌های بازنشسته است که به طور اتفاقی با دختری شهرستانی ازدواج می‌‌کند، او بقیه عمر خود را در یکی از شهرستان ها، با مردم و فرهنگ جدید سپری می‌کند ولی اکنون دچار مشکلی در رابطه با یک پرونده قضایی شده است. در نهایت امام جمعه و بزرگان شهر واسطه می‌شوند تا خانواده جوان مرحوم رضایت دهد و دیه را از بیت المال پرداخت کنند. مبلغی هم که خانواده آقا رحیم و مردم جمع آوری کرده بودند برای ساخت حسینیه در همان محل در نظر گرفته می شود.

 

برنامه «ماه نشان» به تهیه کنندگی پیام ابراهیم پور، هر شب طی ماه مبارک رمضان با اجرای بیژن نوباوه و حاج حسین یکتا، ساعت 22.30 به صورت زنده از شبکه افق پخش خواهد شد.

 

موضوع این برنامه، فعالیت های مردمی است که برای مردم و در راستای خدمت به اجتماع انجام می شوند.

 

تکرار «ماه نشان» را می توانید ساعت 15:30 دقیقه روز بعد از همین شبکه پخش می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار