به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آژانس بین المللی تحقیقات سرطان در سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: مصرف قهوه، چای یا دیگر نوشیدنیهای بسیار داغ ممکن است فرد را در معرض ابتلا به سرطان مری قرار دهد.
به گفته کارشناسان مصرف نوشیدنیهای بسیار داغ دیواره و لایه پوششی دهان، زبان و گلو را از بین میبرد و احتمال سرطان را در فرد افزایش میدهد.
در این بررسی، متخصصان بینالمللی به ارزیابی مطالعات پیشین در مورد مصرف انواع مختلف نوشیدنیهای داغ و تاثیر آن بر سلامت پرداختند که مشخص شد بین مصرف نوشیدنیهای داغ با بروز سرطان مری ارتباط مثبتی وجود دارد.
متخصصان بر این باورند مصرف نوشیدنیهای بسیار داغ یکی از دلایل احتمالی بروز سرطان مری است و دمای نوشیدنی و نه نوع آن در ابتلای فرد به سرطان موثر است.
سرطان مری هشتمین نوع سرطان شایع در سطح جهان است و یکی از دلایل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان به حساب میآید به گونهای که در سال ۲۰۱۲ حدود ۴۰۰ هزار مورد فوت ناشی از این سرطان گزارش شد.