آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۱۱۸
وزیر صنعت در روز ملی اصناف عنوان کرد

چاره‌ای جز تجمیع واحدهای کوچک صنفی وجود ندارد/ وجود ۳ میلیون واحد صنفی در کشور

نعمت‌زاده در جمع اصناف کشور گفت: تردیدی در مردمی بودن اصناف و اتحادیه‌ها وجود ندارد و این در حالی است که با توجه به وجود اصناف غیرمجاز و غیر رسمی می‌باید واحدهای کوچک صنفی با یکدیگر تجمیع شوند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نعمت‌زاده در روز ملی اصناف که امروز در هتل فردوسی تهران برگزار شد، گفت: باید از وحدت اصناف کشور که با همکاری 3 اتاق تعاون، بازرگانی و اصنافی که به وجود آمده تشکر کرد که این نشان دهنده یکپارچگی اقتصاد و حرکت ملت و دولت در یک راستا به منظور آسایش افکار عمومی است.

 

وی عنوان کرد: اصناف یکی از نهادهای مردمی کشور هستند که در گذشته از آنها تحت عنوان کسبه و بازاریان یاد می‌شد. تردیدی در مردمی اصناف و اتحادیه‌ها وجود ندارد.

 

وزیر صنعت گفت: آنچه رهبر انقلاب اسلامی در اقتصاد مقاومتی مطرح کرده‌اند، موضوع مردمی کردن اقتصاد است، حدود 6 میلیون جمعیت یا 3 میلیون واحد صنفی که حدود 90 درصد تولید داخلی به دست این اصناف به مردم عرضه می‌شود. بنابراین اصناف وسیله ارتباط با مردم و دولت در تجارت هستند.

 

نعمت‌زاده عنوان کرد: تغییر زندگی، تکنولوژی و روش‌های جدید تجارت واقعیاتی است که باید با حفظ سنت‌ها به آنها توجه کرد. اگر فروشگاههای زنجیره‌‌ای در کسب و کار وجود دارد، باید براساس وضع کنونی اقتصاد به آنها نگاه کرد، بنابراین چاره‌ای جز تجمیع واحدهای کوچک صنفی وجود ندارد.

 

وی افزود: اصناف غیر مجاز و غیر رسمی می‌توانند در جمع شدن در یک نقطه و راه‌اندازی فروشگاه‌های بزرگ به تناسب بزرگ شریک شده و دولت نیز به آنها کمک می‌کند که در این صورت علاوه بر کاهش قیمت کالا این واحدها می‌توانند قانون‌مند شوند. بنابراین می‌توان به جای گران کردن هزینه آب و برق به دنبال تجمیع واحدهای صنفی کوچک بود.

 

وزیر صنعت عنوان کرد: در شورای نظارت بر اصناف برای اصلاح اتحادیه‌ها تصمیم‌گیری شد، به گونه‌ای که اعتقاد بر این بود که یک صنف نباید از طریق چندین اتحادیه اداره شود، باید با اصلاح ساختار ضمن تجمیع واحدهای صنفی کوچک و غیر رسمی نسبت به تغییر ماهیت ساختارها نیز اقدام کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار