۱۶۶ فروند هواپیما تا یکسال آینده بازنشسته می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۰۴۳۷
وزیر راه و شهرسازی خبر داد

۱۶۶ فروند هواپیما تا یکسال آینده بازنشسته می‌شوند

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ناوگان هوایی کشور ۲۶۶ فروند هواپیما دارد، گفت: ۱۰۰ فروند از این تعداد زمینگیر است و ۱۶۶ فروند دیگر با عمر مفید ۲۳ سال باید تا یکسال آینده بازنشسته شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ناوگان هوایی کشور ۲۶۶ فروند هواپیما دارد، گفت: ۱۰۰ فروند از این تعداد زمینگیر است و ۱۶۶ فروند دیگر با عمر مفید ۲۳ سال باید تا یکسال آینده بازنشسته شوند.


 عباس آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار کرد:‌ ما موافقت اولیه را برای ایرباس داشته‌ایم و مذاکرات ادامه خواهد یافت.



وی با بیان این‌که در مذاکرات با بوئینگ در آغاز راهی هستیم که با ایرباس داشتیم، تصریح کرد: کشور تا سال 1404 به 551 فروند هواپیما داریم که در آسمان ایران فعال باشند.



در حال حاضر هم 266 فروند هواپیما در ناوگان هوایی داریم، افزود: در حال حاضر 100 فروند از تعداد زمینگیر هشتند و 166 فروند هواپیما فعال نیز عمر مفید 23 را دارند که قاعدتا تا یکسال آینده باید بازنشست شوند.



وزیر راه و شهرسازی یادآور شد:‌ کل هواپیماهای ناوگان هوایی کشور بالای 2000 میلادی (با عمر زیر 16 سال) 12 فروند است.

پربازدیدترین آخرین اخبار