آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۱۱۹۴

زمان برگزاری کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی اعلام شد/ فراخوان ارسال مقالات

کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی در اسفندماه سال جاری، با دعوت از نویسندگان کتب مربوطه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی در اسفندماه سال جاری، با هدف معرفی آخرین نظریه‌ها و دستاوردهای علمی، تبادل دیدگاه‌ها، معرفی دستاوردها و تجربیات کاربردی، معرفی پژوهشگران و دانش پژوهان برتر و نیز آشنایی شهروندان با مفهوم شهروند قانون مدار در تهران برگزار می‌شود

.

علاقه‌مندان برای ارسال مقاله به این کنگره می‌توانند آثار خود را در قالب محورهای؛ تبیین مفهوم حقوق شهروندی، حقوق شهروندی و قوانین و مقررات، حقوق شهروندی و رسانه، حقوق شهروندی و جامعه، حقوق شهروندی در آیینه دیگر رشته‌ها و علوم، حقوق شهروندی و دادرسی قضائی، حقوق شهروندی و شهرداری‌ها، حقوق شهروندی و اقشار آسیب پذیر، منشور حقوق شهروندی ریاست جمهوری، حقوق شهروندی و نهادهای صیانتی و حقوق شهروندی و نظام بانکداریتنظیم کنند.

 

مهلت ارسال چکیده مقالات به کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی تا ۲۰ شهریور و اصل مقالات نیز تا ۲۰ آبان‌‌ سال جاری، است.

 

دعوت از نویسندگان کتب با موضوع حقوق شهروندی

 

دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی حقوق شهروندی در نظر دارد در راستای غنی‌تر شدن محتوای علمی و نیز کاربردی بودن کنگره، جلسات معرفی، نقد و بررسی و رونمایی از کتاب‌های مورد تأیید کمیته علمی را برگزار کند.


در این راستا از تمامی نویسندگان مربوطه درخواست ‌می‌شود، اطلاعات شناسنامه‌ای کتاب تألیفی خود اعم از عنوان، نوع کتاب (تالیف، گردآوری و ترجمه)، ناشر، سال نشر و هرگونه اطلاعات تکمیلی مورد نظر را به پست‌الکترونیکی کنگره به نشانی cr۲۰۱۶.ir@gmail.com  به همراه اطلاعات تماس ارسال و در این رویداد علمی، فرهنگی مشارکت کنند.



یادآوری می‌شود، نویسندگان کتب منتخب به عنوان اعضای افتخاری کمیته علمی منصوب می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار