با گروه‌هایی که امنیت این منطقه را نمی‌پسندند مبارزه می‌کنیم/ اجازه دخالت دیگران در امور کشورها را نمی‌دهیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۱۵۶۷
روحانی در ضیافت افطار با فرماندهان نیروهای مسلح:

با گروه‌هایی که امنیت این منطقه را نمی‌پسندند مبارزه می‌کنیم/ اجازه دخالت دیگران در امور کشورها را نمی‌دهیم

رییس جمهور گفت: مبارزه ما با گروه‌هایی است که امنیت این منطقه را نمی پسندند و به دنبال ناامنی هستند. ما قصد دخالت در امور هیچ کشوری را نداریم و اجازه نیز نخواهیم داد دیگری دخالت کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی سه شنبه شب در ضیافت افطار با فرماندهان و مسوولان ارشد نیروهای مسلح، با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت یازدهم از تقویت نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده اند و همیشه این آمادگی خود را حفظ خواهند کرد.

 

رییس جمهور با قدردانی از آمادگی نیروهای مسلح واقتدار معنوی، ایمانی و اسلامی این نیروها، به نقش انگیزه معنوی اشاره و تصریح کرد: ما در عین آمادگی برای دفاع مقتدرانه، هرگز به فکر تجاوز به حقوق دیگران نبوده و نیستیم و انگیزه دفاع از تمامیت ارضی، شرف، ملت و نظام در میان نیروهای مسلح، یک انگیزه بزرگ معنوی را در میان آنان ایجاد کرده است.

 

روحانی با تاکید بر محبوبیت نیروهای مسلح در میان مردم اظهار داشت: مردم ما مردمی وظیفه شناس و قدرشناس هستند و می دانند این امنیت کشور در یک منطقه ناامن، در سایه ایستادگی، آمادگی و مقاومت نیروهای مسلح ایجاد شده است و هیچ نیروی مسلحی در جهان به اندازه نیروهای مسلح ما محبوب و مردمی نیستند.

 

رییس جمهوری در ادامه با تاکید بر اینکه حفظ امنیت منطقه و توجه به خواست مردم این منطقه  مورد تاکید جمهوری اسلامی ایران است ، گفت: مبارزه ما با گروه‌هایی است که امنیت این منطقه را نمی پسندند و به دنبال ناامنی هستند. ما قصد دخالت در امور هیچ کشوری را نداریم و اجازه نیز نخواهیم داد دیگری دخالت کند و مردم منطقه باید بتوانند نسبت به کشورشان تصمیم گیر باشند.

 

روحانی با تأکید بر اینکه امنیت کشورهای منطقه به یکدیگر پیوند خورده است و وظیفه خود می‌دانیم که به ملت‌های دیگر منطقه همانند امروز کمک کنیم، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران به دنبال رابطه صمیمی با همه همسایگان است و ما خواهان تنش با هیچ یک از کشورهای همسایه نیستیم.

 

رییس جمهوری با تأکید بر اینکه ما آغازگر تنش نبودیم و خواهان امنیت برای کشورهای همسایه هستیم، گفت: خواست ما برای همه همسایگان، خواست ملت‌های آن کشورها است و در هر کشوری مردم‌سالاری و نظر مردم باید حاکم شود.

 

روحانی ادامه داد: نه قصد دخالت در امور کشورهای منطقه را داریم و نه می‌خواهیم که کشور دیگری در امور داخلی کشورهای منطقه دخالت کند و باید مردم منطقه نسبت به سرنوشت خود تصمیم گیر باشند.

 

رییس شورای عالی امنیت ملی تأکید کرد: مبارزه جمهوری اسلامی ایران با گروه‌هایی است که امنیت منطقه را نمی‌پسندند و ناامنی و نبود آرامش را برای ملت‌های منطقه می‌خواهند. ما حامی امنیت مردم منطقه و در کنار آنان برای مبارزه با گروههایی هستیم که به دنبال ترور و ناامنی می باشند.

 

رییس جمهوری در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شب مقدس و مبارک قدر، شبی است که به تعبیر خداوند، از هزار ماه بالاتر است، گفت: به تعبیر پیامبر اکرم(ص) از شب قدر بالاتر شب مرزبانی است که از مرزهای وطن اسلام دفاع می‌کند و نمی‌داند تا صبحگاهان زنده می‌ماند و یا به فیض شهادت نایل می‌شود.

 

روحانی با اشاره به افتخارات والای رزمندگان در طول انقلاب اسلامی و بویژه دفاع مقدس، گفت: نیروهای مسلح در تمام این سال‌ها به خوبی اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به رخ دشمنان و جهانیان کشاندند.

 

رییس جمهوری افزود: بعد از دفاع هشت ساله نیز روزهای سختی داشتیم که می‌توانست برای منطقه و مرزهای منطقه تهدید باشد، اما اقتدار نیروهای مسلح و آمادگی آنان که البته بزرگترین آن اقتدار معنوی، ایمانی و اسلامی است، کشور را از ناامنی‌های منطقه رهایی داد.

 

روحانی با بیان اینکه ماه رمضان برای افزایش اقتدار معنوی است، افزود: همواره نیروی مسلحی می‌خواهیم که مقتدرانه در برابر دشمن ایستادگی داشته باشد و آمادگی خود را در همه شرایط حفظ کند چرا که اگر اقتدار، مقاومت و آمادگی در کنار هم قرار گیرد بر دشمنان پیروز خواهیم شد.

 

پیش از سخنان رییس جمهوری سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گزارشی از برنامه ریزی ها، اقدامات و عملکرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در مسیر تقویت ثبات و امنیت کشور، افزایش اقتدار دفاعی و آموزش و توسعه فرهنگ جهادی ارائه کردند.

 

نظرات شما
الحاج اسد البحرینی الاصل
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۹
بلی نخواهیم گذاشت خصوصا نامحرمان را نخواهیم گذاشت در امورات کشورمان دخالت کنند . ما نخواهیم گذاشت انهائی که به امنیت منطقه نامحرم هستند و همیشه از ترس ما میروند امریکا را با ناوهایشان به منطقه دعوت میکنند در امورات کشورهای بحرین و عراق و سوریه و یمن
دخالت کنند . الان عامل سعودی ها در لبنان منطقه را بهم زده و با دلارهائیکه از ال سعود میگیره مانع از انتخاب رئیس جمهور لبنان شده است
همه میدادند که سعد الحریری خود فروخته عامل ال سعود در لبنان است . عراق دیگر برای السعود نا محرم شده است نباید زیاد در محافل عام به پلکند ؟! سوریه هم که دیگر کلا نامحرم شده . و یمنی ها هم فکرکنم حتی یکنفر سعودی را به کشورشان راه ندهند ؟! حالا مانده فقط که سعودی بخوان چگونه رفتار کنند . خد نبخشد شمارا ال سعود
3
0
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۴:۰۴
بله شما دخالت نکن بزار برات دخالت کنن و بهت دستور بدن تو امور کشورت و شما در جایگاهی نخواهی بود که به فرماندهان و انقلابیون جان بر کف بگید کجا نظر بدن و کجا برن وچه بگن چون نه روزنامه هست که ببندیش نه رسانه که پول ندی ونه منتقد که بفرستیشون جهنم برو از خدا و آل محمد عذر بخواه وتوبه کن تادر رحمت بازه
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
به هیچ کشوری اجازه نمیدهیم.....خب اسرائیل که کشور نیست...ضمنا آمریکا و عربستان و ترکیه هم از خودمونن..با دیگران هم که مشکلی نداریم.....جان فریدون....
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار