رفتار ترافيکي جزو شاخصه‌هاي توسعه است/ آموزش دانش آموزان به عنوان سفیران ترافیک
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۶۸۷
شهردار منطقه۷ خبر داد

رفتار ترافيکي جزو شاخصه‌هاي توسعه است/ آموزش دانش آموزان به عنوان سفیران ترافیک

شهردار منطقه۷ گفت: دانش آموزان مدارس ابتدايي دخترانه و پسرانه منطقه با هدف تربیت و پرورش سفيران خط سفيد در طول تابستان آموزش ترافيكي می بینند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، دکتر سعید طلوعی با اعلام این مطلب افزود: همراه با  برنامه هاي تابستاني مدارس ابتدايي،کلاس های آموزشی ویژه با هدف آموزش و انتخاب سفيران خط سفيد برگزار می شود.
 
 
وی تصریح کرد: این كلاسهاي آموزشي در 6 پايگاه تابستاني آموزش و پرورش  سطح منطقه اجرا می شود و 2 روز در هفته  و به مدت 2 ماه در طول تابستان ادامه خواهد داشت.
 
 
شهردار منطقه 7 اظهار داشت: در این طرح سعی می شود که بيشترين اثر را بر روي کودکان به عنوان تأثيرپذيرترين مخاطبان که حاميان امروز اصلاح و بهبود رفتارهاي ترافيکي و مجريان فرداي اين رفتارهاي صحيح ترافيکي محسوب مي‌شوند، بر جاي بگذارد.
 
به گفته وی موضوع ترافيک و رفتارهاي ترافيکي يکي از اصلي ترين شاخصه‌هاي توسعه جوامع در جهان امروز محسوب مي‌شود و آموزش مسائل ترافيکي به دانش‌آموزان به عنوان اقدامي شاخص، از ماندگارترين و مؤثرترين روش‌هاي آموزشي به لحاظ ساختاري و محتوايي براي گروه مخاطبان کودک که فراگيري بالايي دارند، محسوب می شود.
 
 
طلوعی با تاکید بر اعطا گواهینامه آموزش ترافیکی به شرکت کنندگان در دوره های مذکور، خاطرنشان کرد: پروژه خط سفید به‌عنوان زبان هدایت ترافیکی است که به‌منظور کاهش ترافیک و آلودگی هوا مجموعه اقداماتی را برای ارتقاء فرهنگ نظم، انضباط و قانون‌گرایی را به اجرا در می‌آورد.
 
 
وی یادآور شد: طرح “آسمان آبی و زمین پاک “یکی از موضوعاتی است که مدیریت شهری آن را به‌منظور کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوای پایتخت دنبال می‌کند و پروژه خط سفید از جمله گام های اجرایی در تحقق این رویکرد است.
پربازدیدترین آخرین اخبار