کد خبر:۵۲۴۱۵۱
مسعود خوانساری مطرح کرد

پول یارانه در جیب مشروبات‌الکلی و دخانیات

رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: با توجه به واردات قاچاق دخانیات و مشروبات الکلی و استفاده از ارز کشور به مانند این است که به این دو کالا یارانه تعلق گرفته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: با توجه به واردات قاچاق دخانیات و مشروبات الکلی و استفاده از ارز کشور به مانند این است که به این دو کالا یارانه تعلق گرفته است.

 

مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به صدمات وارده به اقتصاد از طریق یارانه تخصیص داده شده به ارز کشور عنوان کرد: دخانیات و مشروبات الکلی با توجه به اینکه به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند و استفاده آنها از ارزی است که به آن یارانه تخصیص گرفته در حقیقت ما به این دو محصول از جیب دولت کمک می‌کنیم.

 

وی خواست که برای تقویت صنعت و رشد اقتصادی باید قیمت ارز تک‌نرخی شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار