رئیس‌جمهور اجازه اعلام فیش حقوقی‌ام را نداد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۴۴۷
نعمت‌زاده:

رئیس‌جمهور اجازه اعلام فیش حقوقی‌ام را نداد!

وزیر صنعت و معدن گفت: بنا داشتم فیش حقوقی‌ام را رسانه‌ای کنم اما رئیس‌جمهور اجازه نداد زیرا معتقد بود این موضوع باب می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا نعمت‌زاده دیشب در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان کهگیلویه و بویراحمد که در اتاق بازرگانی یاسوج برگزار شد اظهار داشت: تا قبل از برجام اگر جمهوری اسلامی راست راه می‌رفت می‌گفتند "کج راه می‌روید" اما امروز دنیا حقانیت ایران را پذیرفته است.

 

وی افزود: مرکل اگر در مورد ایران اظهار نظر منفی دارد فلان وزیر امور خارجه پیام می‌دهد که "چرا چنین حرفی را زدید؟".

 

نعمت‌زاده با اشاره به سفر وزیر امور خارجه فرانسه به ایران گفت: از یکی از همراهان وزیر خواستم تا در ایران سرمایه‌گذاری کند تا تکنولوژی وارد و بخشی از تولید نیز صادر و قسمتی نیز در بازار داخلی ارائه شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اینکه یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت رونق تولید و توسعه صادرات است بیان کرد: بنا نیست اگر ۴ واحد تولیدی راکد بوده همین امسال راه بیفتد، باید بدانیم همه واحدهای تعطیل ربطی به دولت یازدهم ندارد.

 

نعمت‌زاده تصریح کرد: مشکلات صنعت تنها با پول حل نمی‌شود و کاری به دولت‌های مختلف ندارد، شرایط کشور سخت بوده و سرمایه‌گذار ریسک می‌پذیرد، به‌عنوان مثال سه مشتری جنس وارد عراق کرده اما داعش از آنها گرفته است و در حال مکاتبه برای رفع این مشکل هستند.

 

وی با بیان اینکه امسال سال خاصی است عنوان کرد: آخر عمر دولت است و باید عملکرد دولت جمع‌بندی تا میزان موفقیت دولت برای مردم مشخص شود.

 

وزیر صنعت و معدن گفت: بنا داشتم فیش حقوقی‌ام را رسانه‌ای کنم اما رئیس‌جمهور اجازه نداد زیرا معتقد بود این موضوع باب می‌شود.

 

نعمت‌زاده با اشاره به انتقاد خود از عملکرد بانک‌ها افزود: سیف رئیس بانک مرکزی از من گلایه کرد که من پاسخ دادم به آمارهای بانک مرکزی اکتفا کردم.

 

وی بیان کرد: بانک مرکزی بعد از برجام ۳۵ توافق با بانک‌های مرکزی و بانک‌های عامل نیز ۲۵۰ رابطه با دیگر بانک‌های خارجی برقرار کردند.

نظرات شما
سرو
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶
نمیدونم شایدم روحانی بخاطر اینکه دریافتی فیش خییییلی زیاده موافق افشای اون نیست!!!!!!!!!!
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹
دانشجوی محترم . با توجه به نظر بی توهین که فرستادم تصور نمی کردم حذف شود .کمی شهامت به خرج بده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار