چرخ زندگی مردم بدون تولید، با رکود و با بیکاری می‌چرخد!
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۴۷۴۳
قائدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

چرخ زندگی مردم بدون تولید، با رکود و با بیکاری می‌چرخد!

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ گفت: باید به مسئولان بگوییم این روزها چرخ زندگی مردم بدون تولید، با رکود، بدون آب و هوای سالم و با بیکاری می‌چرخد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمود قائدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ در گفت‌‌وگو باخبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سالگرد برجام گفت: یک سال از توافق برجام گذشت، اما همچنان بصورت رگباری وعده‌ها و صحبت‌های مسئولین دولتی و طرفدار برجام ادامه دارد. 


وی تصریح کرد: عراقچی می‌گوید محدودیت‌های فعلی ربطی به برجام ندارم؛ بوی برجام موشکی به مشام می‌رسد و این در حالی است که برجام هسته‌ای که دستاوردش به قول سیف تقریبا هیچ است. عراقچی مدعی است که عدم برداشته شدن تحریم های غیر هسته ای باعث و بانی‌اش کوتاه نیامدن ما بر سرمسائل موشکی است.

 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به اظهارات وزیر صنعت مبنی بر اینکه ورود ایران به چرخه جهانی تولید از دستارود های برجام بود، بیان داشت:  وی نمی‌گوید رکود با تولید چه نسبتی باهم دارند؛ مگر می‌شود در بازاری که رکود است چرخ تولید بچرخد.

 
وی ادامه داد: فردی در سالگرد برجام می‌گوید «اروپای تحریم کننده به مشتری نفت ایران تبدیل شد»، فکر می‌کند صادرات نفت خام هنر است که با افتخار از آن صحبت می‌‌کند. شخصی دیگر می‌گوید «تنها در انتقال پول مشکلاتی وجود دارد»، مگر قرار نبود برجام تحریم‌ها را لغو کند که تبادلات بانکی ممکن شده و در این میان هم چرخ هسته‌ای بچرخد، هم چرخ زندگی مردم؟ حال چه شده که پس از یکسال چرخ هسته‌ای نمی‌چرخد!

 
قائدی در پایان خاطر نشان کرد: باید به مسئولین بگوییم این روزها چرخ زندگی مردم بدون تولید، با رکود بدون آب و هوای سالم و با بیکاری می‌چرخد!

 

پربازدیدترین آخرین اخبار