به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید طلوعی گفت: یکی از مهمترین رسالت های مدیریت شهری معرفی هرچه بیشتر مشاهیر به نسل جوان و نسلهای بعدی در قالب هنر شهری مرتبط است از همین رو اداره زیباسازی منطقه درصدد است تا از طریق تندیس، سردیس و نقش برجسته ها اقدام به معرفی مشاهیر کند.
وی با اشاره به اینکه تندیس ها و نمادهای نصب شده در میدان های اصلی یک شهر می تواند بیانگر بخشی از فرهنگ، نماد و یا ویژگی های آن باشد، خاطرنشان کرد: تندیس ها به تدریج می توانند هویت منطقه ای و بومی هرمنطقه را شکل داده و به ویژه در حافظه شهروندان و زندگی روزمره آنان باقی بماند.
به گفته شهردار منطقه 7 هنر شهری به طور عام و تندیس ها به طور خاص، بخشی از عناصر هویت بخش فضاهای جمعی به شمار می رود که در ساماندهی، معنا بخشی و تلطیف منظر شهری در حد خود تاثیر گذار هستند.
وی تصریح کرد: تاکنون به منظور معرفی مشاهیر و شخصیت های برجسته مجسمه افرادی از قبیل حسین فهمیده، رضا عباسی، شهیدان آوینی، طالقانی، بهشتی، محمد حسابی و ... در سطح منطقه نصب شده است.
طلوعی در پایان یادآور شد: نوع ارتباطی كه بین مخاطب و این سردیس ها برقرار می شود می تواند تا حدود زیادی معرف شخصیت آن هنرمند و عارف باشد و روحیات و منویات آن شخصیت را به نسل بعدی معرفی كند.