برپايي چهارمين کارگاه پيشرفته معماري در واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۵۰

برپايي چهارمين کارگاه پيشرفته معماري در واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد

چهارمين کارگاه پيشرفته معماري به همت دانشکده هنر و معماري واحد علوم و تحقيقات دانشگاه آزاد و با حضور ارشيتکت اسپانيايي و نمايندگاني از شرکت هاي مختلف معماري برگزار شد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، پرفسور ويسنته گوايارت، ارشيتکت اسپانيايي در چهارمين کارگاه پيشرفته معماري در سخناني با اشاره به تلاقي سه جريان معماري، طبيعت و فناوري در حرفه خويش گفت: ايران با توجه به معماري بسيار عميق خود، بسيار ناشناخته است؛ به همين منظور در اين جا حضور به عمل آورده ام تا از آگاهي ها و تجارب خويش آموزه هايي را انتقال دهم.

وي با معرفي انستيتوي تخصصي معماري خويش در اسپانيا، هدف از برگزاري اين برنامه را معرفي و شناساندن اين انستيتو عنوان کرد و گفت: اين موسسه در بارسلون قرار گرفته و جايگاه کنوني آن محله اي است که در زمان هاي قبل يک محل قديم صنعتي بوده و از دانشجويان دنيا در آن حضور دارند.

پرفسور گوايارت افزود: در حال حاضر زمان تغيير در برنامه شهري است و بايد دانست هدف اصلي تلفيق معماري و شهر سازي در چيست؟ وظيفه ما به عنوان ارشيتکت ايجاد معماري صنعتي نيست؛ بلکه بايد به فکر کار در روح شهر باشيم و بدانيم براي بهتر شدن معماري شهر ها در قرن 20 چه کار بايد کرد.

وي در ادامه بيان داشت: معماري تنها ساختمان سازي نيست؛ بلکه ساخت فضايي براي زندگي است؛ بر همين اساس در اين انستيتو پروژه هاي مختلفي را ايجاد کرديم؛ به عنوان مثال سعي کرديم از جاهاي کوچک طراحي هاي بزرگ انجام دهيم؛ مانند بريتانيا و دبي که به منطقه توريستي تبديل شده است.

اين ارشيتکت اسپانيايي خاطرنشان کرد: در اين انستيتو، مسابقه اي در خصوص ساخت ساختماني که خود انرژي اش را تامين کند، طراحي شد؛ علاوه بر آن ساخت ديجيتال نيز از جمله هدف هاي بزرگ ما است که در کنار کارهاي تخصصي، تفريح و سرگرمي در برنامه دانشجويان قرار دارد. حضور افراد مسن و جوان به جز افراد دانشجو و work shop نيز از جمله ايده هاي ديگر در انستيتو است.

لازم به ذکر است، پرفسور ويسنته گوايارت داراي افتخارتي چون ساخت سه بندر در شمال تايوان براي رونق گردشگري، برنده دو مسابقه بين المللي، ساخت برج مشاع، فعاليت هاي مهم علمي و تحقيقاتي مديريت معماري پيشرفته در بارسلون و پروژه سوسيوپوليس است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار