آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۹۰۹
پوراحمد نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

اعمال قانون در کوچه مروی‌ ادامه دارد/ بیش از ۶۰۰ تن انواع بلوریجات لهستانی در شورآباد کشف کردیم

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران: روزانه بیش از ۶۵۰ بازرس ستاد، وجود کالای قاچاق را در شهر تهران در سطح عرضه بررسی می‌کنند.

علی اکبر پوراحمد نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درباره کشفیات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون، گفت: عملیات شناسایی انبارها، انبارک‌ها و سوله‌های اطراف شهر تهران را آغاز کرده‌ایم. چند روز پیش انبار بزرگ حاوی ۶۰۰ تن انواع بلوریجات لهستانی در منطقه شورآباد در جنوب تهران با حداقل ارزش گمرکی حدود 10 میلیارد تومانی کشف شد. نشان تجاری این محموله irena است. ارزش واقعی این محموله در کشور، تا ۴ برابر ارزش گمرکی ذکر شده است. 

 

وی افزود: همچنین انبار بزرگی از کالای قاچاق باطری و لاستیک خودروی خارجی کشف شد. عملیات بررسی و شناسایی عوامل این قاچاق در دستور کار ستاد مبارزه با قاچاق و ارز استان است.

 

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران درباره قاچاق مواد شوینده ادامه داد: سوله‌ای بزرگ که حاوی مواد شوینده آلمانی و ترکیه‌ای بود، کشف و کالاهای قاچاق آن ضبط شد. ۶ دستگاه نیسان که کار توزیع این کالاهای قاچاق را در سطح تهران انجام می‌دادند توقیف و مالکان این وسیله‌ها هم دستگیر شدند. همچنین یک انبار مملو از شیرآلات ساختمانی با برند ایتالیایی به ارزش بیش از 1 میلیارد تومان کشف شد.

 

برخورد جدی و شناسایی دانه درشت‌های قاچاق کالا

در سه ماهه نخست امسال با وجود رشد 15 درصدی پرونده‌های قاچاق کالا نسبت به مدت مشابه سال قبل، ارزش ریالی این کشفیات ۳ برابر شده است. نتایج نشان می‌دهد پرونده‌ها کلان‌تر و برخوردها جدی‌تر و در سطح بالاتری برای شناسایی محموله‌های قاچاق بوده است.این اعداد و ارقام مربوط به پرونده‌هایی است که قاچاق بودن واردات آن‌ها برای ستاد مبارزه با قاچاق استان تهران قطعی شده است. 

 

پوراحمد نژاد در پایان درباره طرح مدیریت بازار کوچه مروی افزود: روزانه بیش از ۶۵۰ مورد بازرسی در سطح عرضه کالا در شهر تهران اجرا می‌شود. از ۱۲ تیرماه بحث مدیریت بازار را آغاز کرده‌ایم. برای بررسی کالاهای سلامت محور، کوچه مروی را مورد اعمال قانون قرار داده‌ایم.

 

 

این نظارت را با جدیت دنبال می‌کنیم. صنف لوازم آرایشی و بهداشتی برای برخورد با کالاهای قاچاق آرایشی و بهداشتی همکاری خوبی را  با ما داشته است. کالاهای غیرمجاز آرایشی و بهداشتی، سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸
قاچاق لوازم آرایش تولید داخلی رو نابود کرده. تولیدکننده ها میدونن چی میگم.
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار