آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۶۹۱۴

امیر اسماعیلی: در حوزه‌های کشف و شناسایی پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده است

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) گفت: در حوزه کشف و شناسایی در پدافند هوایی پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در جمع کارکنان ستاد این قرارگاه اظهار داشت: در هر چهار حوزه کشف، شناسایی، رهگیری و درگیری که ماموریت‌های اصلی پدافند هوایی است پیشرفت‌های خوبی به وجود آمده و به لطف تلاش و پشتکار کارکنان و تعامل مناسب با مجموعه‌های علمی، نیازمندی‌های تجهیزاتی پدافند هوایی بر اساس نیاز روز و با توجه به مدل‌ تهدید‌های آینده تامین می‌شود.

 
وی گفت: در حوزه کشف و شناسایی در پدافند هوایی پیشرفت‌های چشمگیری حاصل شده و استقرار رادارهای متنوع در نقاط مختلف کشور و همچنین توسعه سامانه‌های شناسایی دوست از دشمن در کنار این رادارها باعث شده تا اشراف مناسبی در بحث کشف و شناسایی برای پدافند ایجاد شود.


 
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در ادامه افزود: در حوزه رهگیری و درگیری نیز با تکیه بر توانمندی‌های بومی، پدافند هوایی قادر است با هر تهدیدی در هر ارتفاع پروازی درگیر شود و تلفیق سامانه‌های بومی با سامانه‌های جدید توانایی پدافند هوایی را افزایش داده است.


 
وی در پایان تاکید کرد: با وجود این که پدافند هوایی یک یگان تجهیزات محور است و ما تمام تلاش خود را در جهت ارتقا، بهینه سازی و به روز نگاه داشتن تجهیزات داریم اما تکیه اصلی ما به نیروهای مومن، متعهد و انقلابی است که بر اساس اهداف و آرمان‌های مقدس و دینی خود پا در راه حفاظت و حراست از آسمان کشور گذاشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار