آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۱۹۶
وزیر کشور در لرستان خبر داد:

اختصاص ۱۶ هزار میلیارد اعتبار برای طرح‌های کوچک و متوسط کشور

وزیر کشور از اختصاص ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح های کوچک و متوسط کشور خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی شامگاه پنج شنبه در نشست با اصحاب رسانه لرستان با اشاره به اینکه سه استان آذربایجان شرقی، کرمان و لرستان پایلوت اقتصاد مقاومتی هستند، اظهار داشت: این سه استان پایلوت از دیگر استان های کشور جلوتر هستند.

 

وی با اشاره به اینکه ما تلاش کرده ایم با همکاری با بانک ها به خصوص بانک مرکزی ظرفیت بهتری را در اختیار همه استان ها قرار دهیم، اظهار داشت: استان ها می توانند در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل کارهای خود را به درستی پیش ببرند.

 

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: استان هایی که طرح های آماده دارند و پیگیری مستمر داشته باشند، به طور حتم از این ظرفیت ایجاد شده می توانند بهره بیشتری ببرند.

 

رحمانی فضلی با بیان اینکه ما توانستیم در استان لرستان به دلیل  نمونه شدن و فعال بودن جلسات متعددی با بانک ها داشته باشیم، عنوان کرد: در این جلسات رقم های قابل توجهی به تصویب رسیده و امیدواریم این استان قدرت جذب خوبی داشته باشد.

 

وی با اشاره به اینکه طرح های نیمه فعال و راکد با رویکرد اولیه طرح های کوچک و متوسط هستند، گفت: امسال دولت به طرح های کوچک و متوسط ۱۶ هزار میلیارد تومان اختصاص ویژه داده است.

 

وزیر کشور اضافه کرد: این ۱۶ هزار میلیارد تومان را به استان ها به تناسب ظرفیتی که می توانند ایجاد کنند داده می شود تا راه اندازی شوند.

 

رحمانی فصلی با بیان اینکه واحدهایی که تکنولوژی بالا، بازار فروش و قابل رقابتی نداشته باشند جزء اولویت های ما نیستند، گفت: واحدهای کوچک جزء اولویت های ماهستند و منابع خوبی برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار