مجتبی امانی حافظ منافع سابق ایران در قاهره در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص دیدار محمود عباس رئیستشکیلات خودگردان فلسطین با مریم رجوی سرکرده منافقین گفت: اقدام محمود عباس در پذیرش ملاقات با عنصر بدنامی مثل مریم رجوی اقدام جدیدی نیست.
وی با بیان اینکه سران عربستان و محمود عباس و برخی دیگر از سران کشورهای عربی در چارچوب خواست رژیم صهیونیستی عمل میکنند تا به تصور خود به جایگاهی در منطقه دست یابند گفت: اقدام محمود عباس در حقیقت در اثر فشار عربستان صورت گرفت چون این کشور یکی از حامیان جدی مالی تشکیلات خودگردان، عربستان سعودی است و حکومت فلسطین مجبور است در چارچوب خواست عربستان گام بردارد.
امانی تصریح کرد: ارتباط منافقین با برخی حکام عربی زمان فرار رجوی به عراق پایه ریزی شد و صدام در ارتباطاتی که با کشورهای حامی خود در جنگ با ایران مثل عربستان، کویت، یمن، مصر و اردن داشت تلاش کرد ارتباطات مجازی را با این کشورها پایه ریزی کند و حتی از این کشورها برای رجوی کمک های مالی دریافت میکرد.
حافظ منافع سابق ایران در قاهره با اشاره به اینکه ارتباطات گروهک تروریستی منافقین با کشورهای منطقه از جمله عربستان مخفی بود اظهار داشت: این ارتباط با حضور ترکی الفیصل در نشست منافقین در پاریس علنی شد.
وی ادامه داد: به هر حال باید منتظر بود که عربستان با ابزارهای مالی خود باعث شود که سران برخی دیگر از کشورهای عربی نیز با مریم رجوی دیدار کنند و به زعم عربستان یک جریان حامی این گروه در منطقه شکل بگیرد.
امانی با اشاره به تاریخچه این سازمان و اعمال تروریستی و فقدان پایگاه اجتماعی این گروه در ایران و هم چنین با توجه به اقتدار جمهوری اسلامی و ضعف همه جانبه این سازمان گفت: به نظر می رسد که اقدام عربستان و محمود عباس ناشی از دو موضوع است اول آنکه این جبهه به درجه پایینی از ضعف رسیده که مجبور است از طریق حمایت های این چنینی از گروه های منافقین به امتیازاتی دست یابد علاوه بر این روند موجود در منطقه و شکست های پی در پی عربستان سبب شد تا این کشور برای جبران این ضعف ها دست به این اقدامات بزند.
حافظ منافع سابق ایران در قاهره با بیان اینکه عربستان همان روش صدام را برگزیده است افزود: عاقبت صدام نیز نشان داد که این فعالیتها چه نتیجه ای در بر خواهد داشت و با توجه به مجموعه اقدامات،عربستان متوجه روند هزینه مالی که در منطقه انجام می دهد خواهد شد و ممکن است اقدامات این کشور به نتیجه ای که صدام در حمله به کویت رسید، منتهی شود.
وی تصریح کرد: عراق نیز بعد از جنگ تحمیلی با ایران متوجه شد که هزینههای بیهودهای انجام داده است و با یک عراق ویران روبه رو شد بنابراین عربستان نیز ممکن است با چنین ولخرجی هایی که در منطقه برای تحقق اهداف خود انجام میدهد با مشکلاتی نظیر مشکلات صدام روبه رو شود و کشورهای حامی از حمایت وی دست بردارند.
امانی درپایان خاطرنشان کرد: ملک سلمان هم ممکن است مانند صدام پس از شکست هایی که در منطقه خورد اقدام به اشغال کشورهای همسایه کند همچنان که کسی تصور نمی کرد صدام کویت را که حامی این کشور در جنگ تحمیلی بود را ویران کند.