به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هادی اسدالهی درباره تفکیک سازمان مدیریت و برنامهریزی اظهار داشت: «مجموعه برنامهریزی کشور سال 92 خیلی خوشحال بود که تغییر و تحولی صورت گرفت و دوباره سازمان مدیریت و برنامهریزی ایجاد شد، اما متاسفانه دوباره تفکیک شد.»
وی تصریح کرد: «فیشهای حقوقی یک بهانه بود و آقای رییسجمهور گفتند به این دلیل بوده است. فعلا با این بهانه این کار را کردهاند.»
این کارشناس برنامه و بودجه عنوان کرد: «حالا با ایجاد سازمان امور اداری و استخدامی در مورد فیشهای حقوقی چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ قبلا در این رابطه معاونت توسعه منابع و نیروی انسانی داشت. نیازی به تشکیل این سازمان نبود. نیاز به ایجاد تشکیلات جدید و گسترده نبود.»
اسدالهی متذکر شد: «همان افراد هم به این سازمان رفتند. قرار نیست افرادی از کره دیگر بیایند و به سازمان امور اداری و استخدامی بروند. فقط تشکیلات جدید ایجاد شده است.»
وی ادامه داد: «ما میتوانیم اگر معاون دکتر نوبخت مناسب نبود، تغییر دهیم، نیازی به ایجاد سازمان نبود.»
این کارشناس برنامه و بودجه گفت: «نظام برنامهریزی کشور در این خصوص توجیه نیست و نباید به خاطر چند فیش حقوقی، سازمان تفکیک و تشکیلات جدید ایجاد میشد.»
اسدالهی تصریح کرد: «بررسی و چک کردن حقوق کارمندان نیازمند این تشکیلات عریض و طویل نیست؛ این حقوقها قبلا هم بوده و اکثر قانونی بوده است. در چارچوب قانون این کارها صورت گرفته، اما سوءاستفاده صورت گرفته است.»
هفته گذشته شورای عالی اداری در جلسهای حکم به تفکیک سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور داد، تا براساس این مصوبه دو سازمان «امور اداری و استخدامی» و «برنامه و بودجه» ایجاد شود. انحلال سازمان مدیریت برای دومین بار در طول تاریخ انقلاب اتفاق میافتد و این بار در ادامه برنامههای دولت برای اصلاح نظام مدیریت و ساختار اداری و استخدامی کشور و به ویژه ساماندهی نظام حقوق و دستمزد صورت میگیرد. آن هم درست پس از گذشت تنها یک سال از احیای دوباره آن در دولت یازدهم.
منبع: افکار