کد خبر:۵۳۱۷۰۳

رئیس رسانه ملی: خبرنگار هنرمندی جهادی است

علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما در مراسم قدردانی از فعالان عرصه خبر رسانه ملی، با تاکید بر توجه به گفتمان واقع گرایی در اطلاع رسانی، آن را نیاز حیاتی فضای رسانه‌ای کشور دانست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،‌ علی عسکری رئیس سازمان صداوسیما در مراسم قدردانی از فعالان عرصه خبر رسانه ملی  از سامانه جدید اتوماسیون خبر رونمایی کرد.

 

رئیس سازمان صداوسیما در این مراسم با بیان اینکه خبرنگار، هنرمندی عالم و مجاهد به تمام معنی است، گفت: کسی که می‌خواهد خبری را گزارش دهد، در وهله اول باید دانش عمیق، مطالعه و اشراف کامل بر مسائل و موضوعات داشته باشد.

 

وی افزود: خبرنگار فرد بلیغی است که می‌تواند با بهره‌گیری از بلاغت خود به خوبی قلم بزند چراکه هنر نگارش، هنر ارزشمندی است  که باید برای ترسیم دقیق وقایع از آن بهره برد.

 

عسکری همچنین با یادآوری اینکه یک خبرنکار باید از هنر بلاغت در گفتار نیز بهره‌مند باشد گفت: خبرنگار باید بتواند به زیبایی، خبر را در زمانی محدود بیان و حس واقعه را به مخاطب منتقل کند.

 

وی با تأکید بر اینکه خبرنگاری که در رسانه ملی فعالیت می‌کند باید قاب تصویر را به خوبی بشناسد و مراحل  تدوین و آماده‌سازی تصاویر را نیز بداند، گفت: خبرنگاران راویان صادق رویدادها خبر هستند، یعنی هم وقایع را می‌شناسند و هم در بیان صادقانه واقعه و تهیه تصاویر آن تبحر دارند.

 

رئیس رسانه ملی گفت: خبرنگار هنرمندی جهادی است چراکه در صحنه‌های پرخطر و شرایط سخت حضور دارد، سرما و گرما و روز و شب نمی‌شناسد و مهم‌تر از آن چابک، سرحال و به هنگام است.

 

عسکری سپس با بیان اینکه رسانه ملی باید در اطلاع‌رسانی‌اش گفتمان واقع‌گرایی را پیش بگیرد گفت: واقع‌گرایی مغایرتی با آرمان‌گرایی ندارد و در امتداد آن است و فضای رسانه‌ای کشور باید بیش از پیش به این موضوع توجه داشته باشد.اگر واقع‌گرایی نباشد اخبار ذهنیت‌گرا می‌شود.

 

رئیس رسانه ملی با بیان اینکه نباید با نگاهی افراطی به مسائل توجه کرد، گفت: نگاه افراطی به نقاط ضعف موجب سیاه‌نمایی و یاس می‌شود و نگاه افراطی به نقاط قوت نیز رضایت کاذبی به وجود می‌آورد که هردو اشتباه است.

وی با تأکید بر اینکه گفتمان واقع‌گرایی  گفتمان عدالت و درک عمیق مسائل است، اظهار کرد: خبر باید هم نقاط ضعف و هم نقاط مثبت را آن‌طور که هست گزارش کند که سازنده باشد. وی چنین نگاهی را نگاهی آرمانی دانست که عملیاتی و کارآمد است.

 

عسکری در پایان ابراز امیدواری کرد که باید گفتمان واقع‌گرایی در خبر رسانه ملی حاکم باشد، گفتمانی که حامی آرمانگرایی است و نه مخاطب را مأیوس می‌کند و نه رضایت کاذبی به او می‌دهد، بلکه او را تشویق می‌کند تا برای دستیابی به واقعیات به خبر رسانه توجه کند.

 

وی همچنین از خبرنگاران پیشکسوت رسانه ملی که از زمان پیروزی انقلاب و دفاع مقدس تاکنون در انتشار وقایع کشور تلاش کرده‌اند، قدردانی کرد.

 

جبلی معاون خبر رسانه ملی نیز در سخنانی ضمن تبریک این روز به همکاران خود و بیان گزارش یکساله از عملکرد آن‌ها گفت: معاونت خبر در این مدت دوره افتخارآمیزی را پشت سر گذاشته و رویدادهای مهمی را پوشش داده است.

 

وی با اشاره به حضور به‌موقع خبرنگار رسانه ملی در حادثه اخیر کابل و کودتای ترکیه و توفیقات به‌دست آمده گفت: خبرنگاران ما در سخت‌ترین شرایط مشغول ایفای مسئولیت خطیر خویش‌اند و تاکنون رویدادهای مهمی را پوشش داده‌اند.


در این مراسم از خبرنگاران و فعالان عرصه خبرخبرگزاری صداوسیما، شبکه خبر، مراکزاستان‌ها و دفاتر خبری  و باشگاه خبرنگاران با اهدای لوح قدردانی شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار