آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۳۵۴۷

عقب‌نشینی داعش به مرزهای سوریه و عراق/ آزادی ۴ روستا در شرق موصل

نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان عراق حمله گسترده جدیدی را برای محاصره داعش در شهر موصل در شمال عراق آغاز و چهار روستا را در محور الخازر در شرق این شهر آزاد کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از شبکه خبری سومریه نیوز، نیروهای پیشمرگ‌ اقلیم کردستان عراق حمله جدیدی را در محورهای منطقه الکویر و الخازر در شرق موصل با هدف محاصره داعش در این شهر آغاز کردند.

 

به گفته منابع، مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق بر این عملیات نظارت دارد.

 

تعداد زیادی از نیروهای پیشمرگ در این مناطق و مناطق جنوب شرق موصل مستقر شده و توانستند کنترل چهار روستا را در عملیاتی در محور الخازر در دست بگیرند.

 

جنگنده‌های ائتلاف آمریکا نیز در این عملیات به کردهای عراق کمک می‌کنند. نیروهای کرد از ساعات اولیه صبح تا به این لحظه پیشروی قابل توجهی داشته و داعش هیچ گونه مقاومتی در برابر آن‌ها نکرده است.

 

ارتش عراق نیز همچنان در حال پیشروی در جنوب موصل است.

 

به گفته یک مسئول کرد، این عملیات بخشی از "عملیات مقدماتی" برای آمادگی جهت عملیات اصلی علیه داعش در موصل است.

 

از سوی دیگر، برخی مسئولان عشایر عراق اعلام کردند که داعش پس از کشته شدن یکی از سرکرده‌هایش در عملیات هلی برن مشترک آمریکا و کردها در نزدیکی شهرستان القائم در حال تخلیه مقرهایش در این منطقه و رفتن به سمت مرزهای سوریه است.

 

به نوشته روزنامه الحیاة به نقل از ابراهیم الجغیفی، یکی از رهبران عشایر عراق در شهرستان حدیثه تروریست‌های داعش در حال تخلیه مقرهای خود در شهرستان‌های عانة و راوة و رفتن به سمت القائم و از آنجا به سوریه هستند.

 

به گفته این مسئول، شهرستان القائم واقع در کنار شهر البوکمال سوریه "که ولایت فرات" وابسته به داعش را تشکیل می‌دهد، پناهگاه سری تروریست‌هاست و هزاران تن از داعشی‌هایی که از درگیری‌های رمادی، فلوجه، هیت و کبیسه فرار کرده بودند در این مکان هستند.

 

این مسئول گفت: عملیات هلی برن نیروهای مشترک آمریکایی و کرد در القائم که در جریان آن سامی جبوری، سرکرده و مسئول قاچاق نفت این گروه کشته شد، موجب ترس و نگرانی داعش شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار