اهداي موسوعه كلمات حضرت رسول(ص) به رئيس سازمان ديانت تركيه
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، در اين ديدار كه ديروز در سالن كنفرانس سازمان تبليغات اسلامي صورت گرفت، طرفين ضمن آشنايي با فعاليتهاي يكديگر در زمينههاي فرهنگي نيز بحث و تبادل نظر كردند.
بر اين اساس، دكتر علي بردك اوغلو، رئيس سازمان ديانت تركيه با ابراز خرسندي از حضور در سازمان تبليغات اسلامي و ديدار با رئيس اين سازمان و آشنايي با فعاليتهاي آن، در خصوص سازمان ديانت تركيه و نقش آن در جامعه مسلمانان گزارشي ارائه كرد و افزود: در كشور تركيه دانشكدههاي الهيات زير نظر سازمان آموزش عالي بوده و فارغالتحصيلان اين دانشكده به عنوان مفتي به ساير كشورها اعزام و يا در مدارس به تدريس علوم ديني مشغول ميشوند.
وي با اشاره به وجود تعداد 300 مسجد براي شيعيان تركيه، ادامه داد: تمامي امور مربوط به اين مساجد حتي تعيين امام جماعت بر عهده مردم بوده و اين سازمان تنها نسبت به ارائه خدمات اقدام ميكند.
رئيس سازمان ديانت تركيه در خصوص تبليغ اسلام براي مسلمانان تركيه در خارج از كشور، گفت: براي مسايل عبادي هموطنان خود در خارج از تركيه حدود يك هزار «موظف ديني» به 80 كشور اعزام ميكنيم، همچنين قرآن كريم، كتابهاي ديني و نيز مبلغان ديني براي تدريس علوم مختلفه ديني به اين كشورها اعزام ميشوند.
گفتني است؛ سازمان ديانت تركيه همچنين مسئوليت اعزام حجاج را نيز عهدهدار است.
در ادامه اين ديدار، حجت الاسلام سيدمهدي خاموشي، رئيس سازمان تبليغات اسلامي با ابراز خرسندي از حضور هيئت تركيهاي در سازمان، افزود: اينجانب هر بار كه وارد كشور تركيه ميشوم احساس بسيار خوبي داشته و فضاي اسلامي آن كشور را مغتنم ميدانم و بسيار خوشوقتم كه رفتار ديني و مناسك عبادي در آن كشور مشاهده ميشود.
وي در ادامه افزود: سازمان ديانت از لحاظ ساختاري و منابع، سازمان قدرتمندي است.
خاموشي افزود: سازمان تبليغات اسلامي نقش مديريت تبليغ ديني را بر عهده دارد و به اين سبب، با حوزههاي علميه و ساير مراكز ديني داراي تفاوت است.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به پيشرفت فنون تبليغ در عصر كنوني، گفت: ما در امر تبليغ استفاده از فنآوريهاي نو و استفاده از فضاي ديجيتال را در دستور كار قرار دادهايم؛ همچنين استفاده از هنر در ساحتهاي مختلف از جمله: سينما، موسيقي، انيميشن، تئاتر و رمان با تيراژ بسيار بالا از جمله فعاليتهاي اين سازمان است.
وي با اشاره به بذل اهميت ويژه براي قرآن كريم در عرصه تبليغ، تصريح كرد: هماكنون ضمن توسعه خانههاي قرآن در سراسر كشور در زمينه حفظ، قرائت و تجويد قرآن كريم اهتمام ويژهاي داريم و توجه به محصولات فرهنگي، توليد بيش از يك هزار عنوان كتاب، دارا بودن فروشگاههاي زنجيرهاي فروش كتاب، دارا بودن چاپخانه مدرن، پوشش اوقات فراغت دانشآموزان در سراسر سال و توليد محتوا در فضاي وب، و اينترانت ملي نيز از جمله وظايف مهم سازمان تبليغات اسلامي است.
خاموشي دارا بودن 48هزار هيئت مذهبي را از ظرفيتهاي غني كشورمان دانسته و انقلاب اسلامي را مرهون دينخواهي اين هيئتها برشمرد و خواستار توجه كشورهاي اسلامي به اين ظرفيتها شد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي همچنين دارا بودن برنامهاي مشخص در هيئتهاي مذهبي از جمله قرائت قرآن، بيان احكام، اخلاق و مداحي اهلبيت (ع) را از جمله ظرفيتهاي اين هيئتها دانسته و نظارت، هدايت و حمايت از اين هيئتها به منظور جلوگيري از تحريف تاريخ و بدعتها و خرافات و برخورداري از اشعار حماسي به جاي اشعار احساسي صرف را از ديگر وظايف سازمان تبليغات اسلامي برشمرد.
وي گفت: اين يك مسأله جدي است كه اسلام در مقابل غير اسلام دو صف متفاوت را تشكيل دادهاند و بايد با يك مديريت فني و هوشمندانه نسبت به امور فرهنگي و پيشرفت جهان اسلام اقدام كرد و بر همين اساس بايد اقتضائات امروز را در مديريت فرهنگي در نظر داشت./انتهاي پيام/