کد خبر:۵۳۴۰۰۳
مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد یزد خبر داد

امکان استقرار همه متقاضیان حضور در خوابگاه‌های دانشگاه آزاد یزد فراهم است

مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد یزد گفت: با بهسازی فضای فیزیکی خوابگاه‌ها و استفاده از امکانات موجود در واحد یزد، امکان استقرار و اسکان همه متقاضیان خوابگاه در سال جدید را خواهیم داشت.

 

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سید علی میرخلیلی، مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد یزد در مورد وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی واحد یزد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یزد با برخورداری از چهار خوابگاه موجود که سه خوابگاه حضرت رقیه(س)، توکلی و کوثر ویژه خواهران و خوابگاه مرحوم یزدیان ویژه برادران در سال جاری امکان استقرار همه متقاضیان حضور در خوابگاه را خواهد داشت به شیوه‌ای که دانشجویانی که قبلا از خوابگاه استفاده می‌کردند، مطابق با سال‌های گذشته نسبت به رزرو محل استقرار خود برحسب سال ورود در موعد مقرر به سایت دانشگاه مراجعه می‌کنند و دانشجویان ورودی جدید چه به صورت غیربومی و چه دانشجویان بومی که امکان تردد را به شهرستان‌های استان یزد به علت دوری و مسافت راه نخواهند داشت، شرایط اسکان آنها فراهم شده است.


وی با توجه به مجهز بودن خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی یزد به نمازخانه، سالن مطالعه، اتاق مشاره، بوفه و اینترنت گفت: با توجه صرف بیشترین زمان اوقات حضور دانشجویان مستقر در خوابگاه در دانشگاه و محل‌های اسکان سعی شده امکانات بویژه امکانات رفاهی و ورزشی برای دانشجویان در نظر گرفته شود. با تمهیدات لازم برای دانشجویانی که بیش از یک یا دو روز در دانشگاه حضور ندارند، نیز اقامتگاه‌های یک‌شب خواب در نظر گرفته شده که دانشجویان می‌توانند در لحظه ورود به یزد با هزینه بسیار پایین نسبت به استقرار در آن اقدام کنند.»

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار