کد خبر:۵۳۵۴۱۶

احمد شهریاری معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صداوسیما شد

عسکری رئیس رسانه ملی طی حکمی احمد شهریاری را به سمت معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صداوسیما منصوب کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ عبدالعلی علی عسکری رئیس رسانه ملی احمد شهریاری را به سمت معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما منصوب کرد.



رئیس رسانه ملی در حکم خود بر موضوعاتی نظیر «روزآمد و کارآمدسازی نظام سرمایه انسانی سازمان»، «اهتمام جدی به امور اجتماعی، رفاهی، بهداشت و درمان کارکنان» و «تأمین منابع مالی مورد نیاز سازمان» تاکید کرده است.



متن حکم رئیس سازمان صدا و سیما برای شهریاری به شرح زیر است:



«جناب آقای مهندس احمد شهریاری   

نظر به مراتـب تعهـد و تجـارب ارزشمند مدیریتی، به موجب این حـکم، جنابعالی را به سـمت «معاون منابع مالی و سرمایه انسانی سازمان صدا و سیما» منصوب می‌کنم.



روزآمد و کارآمدسازی نظام سرمایه انسانی سازمان در ابعادِ جذب و تأمین، ارزیابی عملکرد، حقوق و دستمزد، آموزش، ارتقا و ترفیع و بازنشستگی مطابق با راهبردهای ابلاغیِ مقام معظم رهبری در این حوزه؛ اهتمام جدی به امور اجتماعی، رفاهی، بهداشت و درمان کارکنان و نیز امر آموزش و ارتقای علمی و مهارتی آنان با همکاری سایر حوزه ها؛ تأمین منابع مالی مورد نیاز سازمان و تلاش در جهت افزایش سهم سازمان در بودجه عمومی کشور متناسب با اهداف و برنامه‌های بلند رسانه ملی، طراحی و اجرایِ سازوکار مناسب برای تأمین منابع پایدار و رو به رشد از محل تبلیغات بازرگانی در عین حفظ مزیتهای رقابتی رسانه ملی و رعایت اصول مهندسی و مدیریت پیام ؛ برنامه‌ریزی برای ارتقای درآمدهای سازمانی و تأمین به هنگام اعتبارات هر حوزه بر اساس تخصیص معاونت پژوهش برنامه‌ریزی و نظارت؛ ارزیابی دقیق از کارآمدی و اثربخشی فرایندهای اداری و مالی در بخشهای مختلف سازمان و اصلاحات ضروری در جهت روان‌سازی چرخه امور ازجمله مأموریتهای شماست.


از خداوند متعال موفقیت روزافزون شما را در پیشبرد اهداف و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظلّه العالی) مسئلت دارم.



رئیس سازمان صدا و سیما  - علی عسکری»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار