کد خبر:۵۳۵۷۹۹

وزارت علوم فعالیت دانشگاه «بیمه ایران» را غیر قانونی اعلام کرد

مدیرکل دفتر آموزش‌های غیر دولتی وزارت علوم اعلام کرد: فعالیت مرکز آموزشی تحت عنوان دانشگاه بیمه ایران فاقد مجوز بوده و غیرقانونی است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارن ابری نیا با اعلام این خبر که فعالیت مرکزآموزشی تحت عنوان دانشگاه بیمه ایران فاقد مجوز بوده و غیر قانونی است، در این خصوص اظهار داشت: مرکز آموزشی تحت عنوان دانشگاه بیمه ایران برای برگزاری دوره های آموزش عالی آزاد ، کلاس های آمادگی و آزمون های آزمایشی بالاتر از دیپلم، فاقد مجوز فعالیت از وزارت علوم است.

 

مدیرکل دفتر آموزش های غیر دولتی وزارت علوم افزود: فعالیت این مرکز در زمینه های فوق خلاف قوانین و مقررات است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
منصوری
Iraq
۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
این دانشگاه در ترم تابستانی با یک بخشنامه من دراوردی دانشجویان را مجبور کرد ترم تابستانی بردارند وتهدید کرد اگر چنین نکنند ترم بعدحداکثر 12 واحد می توانند بگیرند،لطفا پیگیری فرمایید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار