به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،حجتالاسلاموالمسلمین محمدحسن اختری عصر امروز در همایش نکوداشت علامه ملاغلامحسین هراتی در فرهنگسرای کومش سمنان اظهار داشت: مرحوم هراتی عالم و روحانی وارسته و پرهیزگاری بودند که در مکتب اهلبیت عصمت و طهارت(ع) تعلیم دیدند.
وی گفت: مرحوم هراتی روحانی فداکاری بودند که در شهر سمنان منشأ اثرات فراوانی شدند و هنوز هم آثار وجودی ایشان درک میشود.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) ادامه داد: نقش روحانیت و عالمان دین قبل از دوران انقلاب اسلامی داشته و امروز دارند، بسیار مهم است و باید بدان توجه شود.
اختری اضافه کرد: وظیفه سنگین عالمان دین در تبلیغ و نشر اسلام ناب محمدی(ص) و دفاع از حریم مقدس شریعت محمدی(ص) در هر دوره و زمانی بهگونهای متجلی میشود.
وی تصریح کرد: اگر تاریخ را بررسی کنیم، در تمام دورهها و پس از امامان معصوم، علما و روحانیان در صف نخست، اسوه و راهنمایان مردم برای دفاع از دین بودهاند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) گفت: نقش بزرگ روحانیت در دوران مختلف در تاریخ قابلمشاهده است و میتوان به این اثرگذاری عمیق با اندک مطالعهای پی برد.
اختری افزود: علمای نامدار و بزرگی از لبنان تا داخل کشور روزگاری تلاش کردند تا دین اسلام نشر یابد و امروز خدماتشان ارزنده است.
وی گفت: جمعآوری آثار اهلبیت عصمت و طهارت(ع) از آثار ماندگار علامه مجلسی است که برای همیشه ماندگار شد و این اثربخشی روحانیت بوده که امروز در دسترس مردم ایران قرار دارد.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع) اضافه کرد: علمای بزرگ دیگری نیز حرکتهای بزرگی در تاریخ انجام دادند که امروز در دسترس عموم مردم است.
اختری ادامه داد: پیشگامان مقاومت اسلامی نیز همواره روحانیان بودهاند و در داخل و خارج از کشور فعالیتهای مثمری داشتهاند.
وی تصریح کرد: ارسال پیام و نامه مستقیم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا جریان نوینی را به راه انداخت که این خورشید دگرگونی عظیمی را در دنیا به وجود خواهد آورد و این نقش روحانیت است که شاهد آن هستیم.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) گفت: نقش روحانی امروز و امام جماعت کنونی با 50 سال پیش فرق دارد و امروز روحانی و امام جماعت ما باید رسالت بینالمللی خود را داشته باشد و ندای اسلام و اندیشه امام را گسترش دهد و اندیشه رهبری را تبیین کند.
اختری ادامه داد: امروز جامعه روحانیت شیعه آگاه، هوشیار و دقیق بوده و تلاش کرده است تا وظایف خود را بهخوبی انجام دهد.
وی تصریح کرد: مرحوم هراتی در دوران خود الگویی بسیار برجسته و درخشنده و با زاد و توشه اخلاص و تقوا بودند و نقش خوبی در جامعه ایفا کردند.
دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت (ع) گفت: زندگی علامه هراتی امروز میتواند برای علما و دانشمندان و مردم ما درس باشد و زندگی فروتنانه ایشان در جامعه ترویج شود.
اختری بیان کرد: نحوه رفتار علامه هراتی با مردم و کسانی که با آنها در ارتباط بود، درس اخلاق بود و افراد زیادی تربیت کرد و درس زندگی را به مردم میآموخت و این ویژگی برجستهای در زندگانی این شخصیت بزرگ است.
وی ساده زیستی را مؤلفه دیگر زندگی مرحوم هراتی دانست و گفت: ایشان حتی در اقامه نماز اخلاص و ساده زیستی بارزی داشتند و نمیخواست به کوچکترین اندازهای با دیگران اصطکاک داشته باشد.
وی گفت: اخلاق بسیار متواضعانه علامه هراتی و زندگی ساده ایشان درسی برای همه مدیران و مردم است؛ ارزش انسان به زندگی تجملاتی و اشرافی نیست و رهبری، مسؤولان و همه مردم را به ساده زیستی دعوت میفرمایند و از تجملگرایی بر حذر میدارند و هشدار میدهند تا از این رفتارها دور شویم.
فیشهای نجومی دل عده زیادی از مردم ما را به درد آورد و این گلایهها بهجاست و مسؤولان کشورمان در ردههای مختلف باز هم نسبت به سایر کشورها اصلاً قابلمقایسه نیست.