آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۶۳۱۴

وجود هورمون و فلزات سنگین در مرغ تکذیب شد

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در عین حال که وجود باقیمانده هورمون و فلزات سنگین در مرغ را رد کرد اما گفت: خوراک دام در سلامت تولید مؤثر است که سالانه ۱۲ میلیون تن خوراک دام وارد می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی خلج پیش از ظهر امروز در دومین همایش و نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان به ضرورت توجه به بهداشت خوراک دام اشاره کرد که باید در کشور ما بیشتر به آن توجه شود.

 

وی با اشاره به تحقیقات ناشی از مرگ و میر در همین حوزه گفت:در آمریکا در فاصله زمانی سالهای 1966 تا 1999 بررسی‌هایی انجام شد و مشخص شد که 4 میلیون و 650 هزار نفر به دلیل مشکلاتی ناشی از مصرف گوشت و مرغ و مواد پروتئینی دچار مشکل شده‌اند که منشاء اصلی آنها خوراک دام و طیور بوده است.

 

وی اضافه کرد: اگر دولت سیاست و تأکیدش بر این است که بتوانیم در بازار کشورهای دیگر حضور داشته باشیم، اصل ورود و شرط لازم رعایت سلامت است.

 

خلج با اشاره به اینکه منابع خوراک دام در کیفیت تولید و سلامت آن بسیار مؤثر است، تصریح کرد: یکی منابع  داخلی است که دست ما زیر ساتور سازمان حفظ نباتات است و وجه دیگر آن واردات خوراک دام است که سالانه 12 میلیون تن انواع خوراک دام را وارد می‌کنیم.

 

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه اتحادیه اروپا قوانین سختگیرانه‌ای برای واردات خوراک دام، طیور و آبزیان دارد،‌افزود: باید خوراک دام را از کشورهایی وارد کنیم که از آنها مطمئن هستیم و حتی شناورهایی که این خوراک را حمل می‌کرده و سیلوهایی که آن را نگهداری می‌کنند نیز در سلامت آن بسیار مؤثر است.

 

خلج تصریح کرد:‌به دنبال ایجاد ناوگان حمل و نقل اقلام خوراک دام هستیم و در کنار آن نباید فراموش کرد که مکانیزاسیون در بخش کشاورزی فقط به نباتات مربوط نیست بلکه باید در ساختار کشتارگاه‌ها،‌آبزیان و پرورش دام و طیور نیز توسعه پیدا کند.

 

وی به اهمیت سازمان دامپزشکی در سلامت پرورش طیور اشاره کرد و گفت: اینکه برخی در مورد باقیمانده هورمون و فلزات سنگین در طیور ذهنیت خوبی در جامعه وجود ندارد در صورتی که واقعیت این نیست و در تمام آزمایشاتی که در مورد هورمون باقیمانده انجام داده‌ایم همه تست‌ها منفی بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار