آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۶۶۸۹

عسکری: صداوسیما هیچگاه تا این اندازه تحت فشار بودجه و مشکلات مالی نبوده است

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت سازمان صداوسیما به عنوان ستاد هوشمند سازمان نقش حساسی را بر عهده خواهد داشت تا بتواند با تحقیقات مناسب، برنامه‌ریزی و نظارت دقیق فعالیت‌ها را از انسجام برخوردار سازد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مراسم معارفه معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت سازمان صداوسیما با حضور رئیس سازمان صداوسیما و جمعی از مدیران سازمان برگزار شد و در این مراسم حسین رضی رسماً هدایت معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت رسانه ملی را بر عهده گرفت.

 

علی عسکری با تأکید بر اهمیت حوزه پژوهش و برنامه‌ریزی و نظارت گفت: با توجه به شرایط جدید، رسانه ملی باید برای اثرگذاری بیشتر بر مخاطبان تلاش جدی کند و با بهره گیری از مطالعات عمیق پژوهشی در زمینه رسانه و اجتماع به آرایش رسانه‌ای مناسبی دست یابد.

 

وی افزود: رسانه ملی برای رسیدن به ساختاری قوی از لحاظ زیرساختی و محتوایی و دستیابی به آرایش مناسب رسانه‌ای، نیازمند انجام تحقیقات درست و برنامه‌ریزی‌های کارآمد است که در این مسیر با آسیب‌شناسی صحیح و رفع نقاط ضعف و قوی‌تر کردن نقاط قوت، اثرگذاری رسانه روزبروز افزایش خواهد یافت.

 

رئیس سازمان صداوسیما با تأکید بر اینکه این سازمان در قبال مردم مسئول است، عنوان داشت: باید پژوهش‌های اجتماعی ما طوری باشد که معایب را رفع و پیام‌های صحیح و مناسب شناسایی و تولید شود تا در سپهر رسانه‌ای، جذب بیشتر مخاطب را شاهد باشیم و با احیای ماتریس رسانه‌ای، مشخص می‌شود که چه پیامی در چه حوزه‌ای باید تولید و منتشر شود.

 

علی عسکری افزود: اطلاع رسانی صحیح و مناسب نسبت به رویدادهای مختلف وظیفه رسانه‌ای ماست و باید در تحقق این هدف‌ سرمایه‌گذاری کرد. هر اندازه پیام رسانه از عمق و مطالعه دقیق برخوردار باشد، مخاطب ارتباط عمیق‌تری را با رسانه برقرار می‌کند.

 

رئیس رسانه ملی با اشاره به مهم خواندن موضوع نظارت در رسانه، گفت: چرخه پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت باید در یک مجموعه قرار گیرد تا عملکرد واقعی صداوسیما بر آن اساس اندازه گیری ‌شود، لذا این معاونت به عنوان ستاد هوشمند سازمان نقش حساسی را بر عهده خواهد داشت تا بتواند با تحقیقات مناسب، برنامه‌ریزی و نظارت دقیق فعالیت‌ها را از انسجام برخوردار سازد.

 

علی عسکری در ادامه با اشاره به مشکلات مالی رسانه ملی بیان داشت: صدا و سیما هیچگاه تا این اندازه تحت فشار بودجه و مشکلات مالی نبوده است، با این وجود باید با مدیریت درست منابع مالی، شرایط مناسب را برای توسعه و پیشرفت رسانه فراهم کنیم.

 

در این مراسم حسین رضی نیز  ضمن اشاره به اهمیت سه حوزه پژوهش، برنامه ریزی و نظارت عنوان داشت:  امروز، این سه حوزه با مبانی علمی می‌تواند اهداف سازمان را به پیش ببرد. معاون پژوهش، برنامه ریزی و نظارت صداوسیما افزود: اضافه کردن اداره‌کل بودجه به این مجموعه نشانگر آن است که سازمان تمایل دارد  بودجه اش بر مبنای پژوهش و برنامه ریزی مناسب باشد که حتماً نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰
اگه پاچه خواری .....را بکنید ، بودجه صدا وسیما که هیچی ، کل بوجه دفاعی کشور را به نام شما میدن.
0
0
ناشناس
۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
از دقت شما تشکر میکنم. سلامتی و سربلندی شما دکترسلامی های عزیز را دارم نه باعث زحمت .
پربازدیدترین آخرین اخبار