کد خبر:۵۳۷۷۵۳
برای مقابله با هکرهای خودپردازها

تایلند دست به دامن تایوان شد

پلیس تایلند از همکاران خود در تایوان خواسته تا برای مقابله با هکرهایی که دستگاه‌های خودپرداز بانکی را خالی می‌کنند، به آنها یاری برساند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، فوکوس تایوان گزارش داد که، مقامات تایوانی پس از هک شدن دستگاه های خودپرداز در این کشور در ماه گذشته موفق به شناسایی برخی از عوامل این کار شدند و حال مشخص شده که اعضای این گروه بین المللی دست به اقدامات مشابهی در تایلند زده اند.

 

هکرها تا به حال توانسته اند 12.29 میلیون بات (معادل 378310 دلار) را از 21 دستگاه خودپرداز متعلق به بانک دولتی Government Savings Bank (GSB) در شهر بانکوک و چند استان جنوبی این کشور سرقت کنند. این سرقت ها در 9 و 10 جولای اتفاق افتاده است.

 

دامنه گسترده این فعالیت های هکری موجب شده تا بانک مذکور استفاده از حدود 4000 دستگاه خودپرداز خود را به حالت تعلیق درآورد. این دستگاه ها توسط یک شرکت اسکاتلندی ساخته شده اند.

 

بر اساس گزارش این بانک پلیس تایلند در حال بررسی موضوع با کمک مقامات پلیس تایوان است. زیرا بین دو موضوع مشابهت هایی وجود دارد. پلیس تایوان تا به حال موفق به دستگیری سه مظنون در این زمینه شده و بخش اعظم پول های مسروقه را از یک حلقه هکری زیرزمینی مجددا به بانک بازگردانده است. هکرهای تایوانی توانسته بودند بیش از 2.62 میلیون دلار راز از خودپردازهای بانک First Bank در شهرهای مختلف تایوان سرقت کنند. آنان برای این کار بدافزاری را طراحی کرده و به سیستم رایانه ای بانک منتقل کرده بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار