ساختار شكنان در سراشيبي سقوط قرار گرفته اند
محمد هادي منصوري در گفت وگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در کرمان، گفت: سران فتنه مسير رو به سقوط خود را روز به روز بيشتر طي ميكنند؛ زيرا آنها اشتباه مي کنند كه با يك جمع محدود ميتوانند در نظام تغيير ايجاد كنند.
وي افزود: سران فتنه و هدايت كنندگان اغتشاشات روز عاشورا در قبال اقدامات حرمت شكنانه خود عليه نظام، مسئولند و بايد پاسخگوي ملت باشند.
منصوري با تاکيد بر اينکه نبايد در اين حركت توهينآميز فتنه گران در روز عاشورا سكوت كرد، اظهار داشت: بايد مسئولان امر قاطعانه به مقابله با آشوبگران بپردازند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور کرمان افزود: زماني كه فتنهگران شعار محوريشان را ضديت با اصليترين باور ديني قرار ميدهند، نشان از اين است كه فريبخوردگان و خواص به دنبال معارضه با نظام اسلامي هستند و با كينه توزي خود در عمل رو در روي نظام اسلامي ايستادهاند، خود را به گردابي كه خود درست كردهاند، انداختند و به زودي نابود مي شوند؛ زيرا تاريخ ثابت كرده كساني كه در برابر رخدادهاي عظيم و الهي چون عاشورا ايستادند، به زودي نابود و هلاك ميشوند.
وي يادآور شد: مهمترين کار در خنثي كردن نقشههاي دشمنان در اين زمينه، رساندن پيام واقعي نهضت ابا عبدالله الحسين (ع) به عزاداران است.
منصوري ادامه داد: نخستين و مهمترين دستاورد قيام امام حسين(ع) جداسازي حق از باطل و ترسيم دوباره سيماي اسلام ناب و افشاي ماهيت خلاف است./انتهاي پيام/