خواص درگير يكي از مخاطره آميزترين امتحان‌هاي دهه‌هاي اخير شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۱۳۲
انجمن فارغ التحصيلان موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره):

خواص درگير يكي از مخاطره آميزترين امتحان‌هاي دهه‌هاي اخير شدند

انجمن فارغ التحصيلان موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: در فتنه اخير، مردم ايران به ويژه خواص، درگير يكي از مخاطره آميزترين امتحان‌هاي دهه‌هاي اخير شدند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، انجمن فارغ التحصيلان موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد: نعمت رهبري معظم انقلاب، حضرت آيت الله خامنه‌اي و صلاي رساي ايشان كه همه به خصوص خواص را به بصيرت فرا مي‌خواند و راه را نشان مي‌داد، بسياري از غبارهاي فتنه را فرو نشاند و راه را براي كساني كه جوياي صراط مستقيم بودند روشن كرد در اين ميان اما برخي چنان دچار توهم شدند كه بغض‌هاي فروخورده، حسادت‌هاي انباشته شده، و هواهاي نفساني سركوب شده خويش را به يك باره بيرون ريختند و در نتيجه هم خود و هم عده‌اي از پيروان كور و كرشان يكجا به قعر دره‌هاي ذلت و رذالت فرو غلطيدند.

در ادامه اين بيانيه آمده است: اين رجاله‌هاي فرهنگ با وعده دلارهاي حاكمان خبيث غربي دچار احساس قدرت كاذب شده، با تبليغات دروغين شياطين به پشتيباني آنان اميدوار شده، و توهم خود بزرگ بيني‌شان به مدت بيانيه‌هاي سالوس بازانه سران حكومت‌هاي استكباري تقويت گشته است تا آنجا كه با دين خدا در افتادند و دودمان خود را به باد داند.

اين بيانيه مي افزايد: آنچه در اين فتنه از همه عبرت انگيزتر است، حكايت سقوط كم نظير نخبگان سياسي است، خواص مردودانه تنها مغلوب هواي نفس خويش گشتند و در حد يك مهره در دست طراحان بيگانه تنزل كردند، كساني كه با گرفتار شدن در گرداب اين فتنه به اعمال ظلمت و تباهي كشيده شدند به آلت‌هايي در دست شياطين بدل گذشتند، به گونه‌اي كه حتي در صورت پيروزي ظاهري نيز چيزي جز ذلت و خواري نصيبشان نمي شد، درست مانند كساني كه عزت بيعت با دست مبارك امير المومنين (ع) را بر نتابيدند، و در نتيجه با بوسيدن پاي نحس حجاج بن سفاك و ملعون به ذلت بيعت با او شرفياب گشتند!

در ادامه اين بيانيه آمده است: فلسفه وجودي قوه قضائيه در نظام جمهوري اسلامي، اجراي حكم الهي و رسيدگي عادلانه و شجاعانه و بدون هراس از صاحبان قدرت و ثروت به اين گونه جرائم است كه اسلام را هدف گرفته‌اند و ولايت فقيه به عنوان ادامه ولايت امير المومنين (ع) و سيد الشهدا را آماج توطئه هاي خود قرار داده‌اند.

انجمن فارغ التحصيلان موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) در بيانيه خود آورده است: حكومت عدل اسلامي بايد به همه تبهكاري هاي سران فتنه و آمران و بانيان اين جنايت عظيم و نابخشودني، به ويژه تجاوزشان به حريم انديشه و ارزش‌هاي اسلامي رسيدگي كند و حكم الهي را بدون ملاحظه سوابق يا مناصب و موقعيت‌هاي اجتماعي محاربان اجرا كنند، مردم مومن  و غيرت مند ايران اسلامي مصرانه از دستگاه قضايي كشور انتظار دارند به اين وظيفه ذاتي خويش عمل كند و با اين هتاكي ها و جنايات ضد بشري و ضد ديني قاطعانه برخورد كند و مرتكبان محارب را به اشد مجازات برساند.

اين بيانيه در پايان خاطرنشان کرده است: اكنون ما به عنوان ملتي كه با اسلام عزت يافته‌ايم و ميراث‌دار خون شهداييم، در اين روزهاي فتنه و آشوب كه علامت‌هاي راهنماي مسير صحيح كم رنگ گشته، و بسياري از كساني كه بايد راه بنمايانند، دسته دسته مردم را به چاه مي‌اندازند، وظيفه داريم خط مستقيم رهبري را گم نكنيم و پشت سر معظم له حركت كنيم، نه از ايشان جلو بيافتيم، ونه از ايشان عقب بمانيم، تنها چيزي كه مانع اقدام انقلابي ملت مومن ايران در مجازات سران فتنه است، امر رهبري معظم انقلاب به صبر و خويشتنداري است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار