نمايش 11 فيلم در بخش سينماي سلطه‌گر
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۳۴۰

نمايش 11 فيلم در بخش سينماي سلطه‌گر

بخشي از جشنواره بين المللي فيلم فجر به نمايش آثاري با موضوع سلطه‌گري استعمار جهاني و مظاهر آن از جمله حضور نظامي آمريکا در منطقه اختصاص يافته است که در اين بخش 11 فيلم به نمايش در مي‌آيد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بخش فيلم‌هايي مطرح از سينماي جهان گنجانده شده که نگاهي جسورانه و توام با نقدي صريح به جريان‌هاي سلطه‌گر غربي دارند.

بر اساس اين گزارش، نمايش پشت پرده سياست‌هاي استعماري و استبدادي نظام‌هايي چون آمريکا و رژيم صهيونيستي در کنار ارايه تصاويري تاثيرگذار از فجايع انساني اين تهاجم از جمله ويژگي‌هاي آثار اين بخش از جشنواره فيلم فجر است.

در اين بخش از جشنواره فيلم‌هاي «غبار جنگ» ساخته ارول موريس از آمريکا، «دروازه ها باز است، گهگاه» ساخته ليانا بدر از فلسطين، «قفس رنج» ساخته کاترين بيگلو از آمريکا، «گريس رفته است» ساخته جيمز سي استروس از آمريکا، «دره الاه» ساخته پل هاجيس از آمريکا، «مين هاي زميني» ساخته دنيس اروکه از افغانستان و استراليا، «غير قابل انتشار» از برايان دي پالما از آمريکا و کانادا، «جاده گوانتانامو» از مايکل وينتر باتم از انگليس، «در فاصله پرتاب يک سنگ»  از لين هالورسن از نروژ، «سربازهاي حلبي» از اس اندرول و تي گرود از نروژ و «اقدام بعدي» ساخته غدا تراوي از فلسطين به نمايش در مي آيند.

گفتني است، بيست و هشتمين جشنواره بين المللي فيلم فجر از 5 تا 15 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار