به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم مقیمی درباره غذاهای مفید برای بهبود سرفه اظهار داشت: از مواد غذایی که به بهبود سرفه کمک میکند میتوان به زرده تخم مرغ عسلی, حریره بادام, شیر بادام و عسل انجیر اشاره کرد.
به گفته وی ترکیبی که در آن بادام پوست گرفته پودر شده و شکر به میزان مساوی و به اندازه نصف آن مویز بیدانه با هم مخلوط شده باشند برای سرفههای کهنه بسیار مفید است.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: حلوای 4 مغز ( به خصوص حلوایی که در آن از مغز بادام یا مغز گردو استفاده شده باشد), ماش پلو با روغن بسیار کم و شیره بادام که برای تهیه شیره بادام، پوست قهوهای بادام درختی را گرفته، آن را آسیاب کرده یا در دستگاه میکسر، میکس کرده و روی آن آب جوش بریزید, سپس آن را صاف کنید و بنوشید که برای رفع سرفه بسیار نافع است.
مقیمی ادامه داد: شوربا یا آبگوشت مرغ چاق با مقداری نخود، شیره بادام و کمی برگ پنیرک, مصرف روزانه یک قاشق آب پیاز پخته صبح ناشتا نیز برای بهبود سرفه مفید است.
وی بیان داشت: شلغم و کدو حلوایی پخته, شیر بادام، حریره بادام, دم کرده آویشن که با "عسل انجیر" شیرین شده باشد، شیرهویج لعاب "به دانه" نیم گرم که با کمی نبات شیرین شده باشد نیز بسیار در رفع سرفه مفید است.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران خاطرنشان کرد: جو پوست کنده، کشمش بدون هسته، شنبلیله، از هرکدام 100 گرم، گل گاوزبان، "به دانه" از هرکدام 25 گرم، با آب روی حرارت ملایم به مدت یک ساعت بجوشد تا لعاب بدهد, سپس صاف کرده با 250 گرم عسل مخلوط کرده و روزی 3 بار هر بار یک قاشق غذاخوری میل شود برای رفع سرفه بسیار مفید است.