تذكرات امروز نمايندگان به رئيسجمهوري و وزرا
به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، برخي از نمايندگان در خصوص برخي از مسائل از جمله خشكسالي و خلع سلاح مرزي سراوان به رئيس جمهوري تذكر داند.
همچنين برخي از نمايندگان به منظور تسريع در پرداخت مطالبات فرهنگيان و جلوگيري از انحلال واحدهاي آموزشي زير 100 نفر به وزير آموزش و پرورش تذكر دادند.
بنا بر اين گزارش، نمايندگان در زمينه معاملات خارجي در عراق به وزير امور خارجه، توزيع سيمان به وزير بازرگاني، بررسي علت تاخير در ساخت بيمارستان بناب و تخصيص اعتبار طرح هاي مرمت و بازسازي شهرهاي سنتي استان قزوين به وزير جهاد سازندگي، تسريع در انجام تعريض جاده هاي استان مازندران و پروازهاي ساري به وزير راه و ترابري و تسريع در تكميل 199 واحد شهرستان لنگرود به وزير مسكن و شهرسازي تذكر دادند.
مستثني كردن مناطق گرمسيري در مورد قطع برق و همچنين در نظر گرفتن اعتبار لازم براي سد گلستان و همچنين اطلاع رساني نسبت به خاموشي برق در استان قم از جمله تذكرات نمايندگان خانه ملت به وزير نيرو بود.
همچنين نماينده بناب در خصوص تعلل وزارت بهداشت در خريد قطعه مورد نياز دستگاه شتاب دهنده مركز آموزش درماني امام رضا(ع) در تبريز تذكر داد./انتهاي پيام/