به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس سعید رضایی گفت: کمیته عالی نشان ایمنی و سلامت برای ارزیابی و انتخاب به منظور اعطای نشان ایمنی و سلامت پانزدهمین جلسه خود را برای دهمین سال اعطاء نشان ایمنی و سلامت تشکیل دادند.
وی افزود: در این جلسه ۷۴ محصول که از طرف شرکت ها تولیدی درخواست داده بودند مورد بررسی قرار گرفت.
رضایی خاطر نشان کرد: تقاضای واحدهای تولیدی در خصوص ادعا یا ادعاهای مرتبط با سلامتی مطابق با دستورالعمل نشان ایمنی وسلامت پس از بررسی اولیه و کارشناسی در معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور جهت بررسی به کمیته فرعی و کارشناسی در اداره کل ارسال میگردد، و در نهایت در کمیته عالی نشان ایمنی و سلامت که متشکل از ارگانها و سازمانها صاحب نظر مانند نماینده دفتر بهبود تغذیه، انستیتو تحقیقات تغذیه طرح موضوع و بررسی نهایی صورت می گیرد.
وی گفت: ۷۴ محصول جهت تمدید و یا اخذ نشان ایمنی و سلامت مورد بررسی قرار گرفت که ۳۴ محصول غذایی مجوز اخذ نشان ایمنی و سلامت را دریافت کرده اند که همزمان با روز جهانی غذا به آنها اعطا خواهد شد.
رضایی افزود: محصولات مورد بررسی مطابق دستورالعمل باید دارای شاخص هایی باشد که جهت حفظ و ارتقاء ایمنی و سلامت مصرف کننده موثر باشد.
مسئول دبیرخانه نشان ایمنی و سلامت سازمان غذا و دارو ادامه داد: محصولات دارای نشان ایمنی و سلامت در مقایسه با سایر محصولات مشابه از طرف وزارت بهداشت توصیه به مصرف می گردد. نماد آن سیب و تیک سبز رنگی به همراه عبارت ایمنی و سلامت برروی برچسب محصولاتی که موفق به اخذ نشان ایمنی و سلامت شده اند درج می شود.
رضایی افزود: مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت عموما در سال دوبار به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت با حضور وزیر بهداشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع برگزار می شود.
پانزدهمین دوره مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت در تاریخ ۲۵ مهر ماه به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا برگزار خواهد شد.