آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۲۵۱
آیت‌الله صدیقی:

FATF برای محدود کردن سپاه قدس است

امام جمعه موقت تهران گفت: قرارداد FATF برای محدود کردن سپاه قدس است و خدا نفوذی ها را لعنت کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله کاظم صدیقی امشب در مراسم ویژه «ورود به ماه محرمی با عنوان «حی علی العزا» در مسجد امام رضا(ع) گلسار رشت اظهار کرد: قرآن در سه مرحله انسان را به اصلاح دعوت کرده است.

 

وی اصلاح نخست را فکر دانست و افزود: انسان باید خدا، معاد و فرشتگان را یقین کند، بسیاری از افراد با مشاهده‌ها ایمان نیاوردند و نهج‌البلاغه امام علی(ع) غریب است.

 

امام جمعه موقت تهران دعای کمیل و مناجات را از معجزه‌های علی(ع) دانست و گفت: کسی نمی‌تواند مانند آن را بیاورد، نهج‌البلاغه منشور حکومتی است و دولت باید آن را به تمام مدیران ابلاغ کند.

 

وی با اشاره به اینکه آیت‌الله‌العظمی بروجردی پس از قرن‌ها برای نخستین مرتبه به اروپا مبلغ دینی اعزام کرد، متذکر شد: امام رضا(ع) فرمود اگر دنیا با زیبایی‌های کلام ما آشنا شود دنبال ما می‌آید.

 

صدیقی به قرارداد مبارزه با پولشویی اشاره کرد و یادآور شد: این قرارداد برای محدود کردن نیروی قدس است و خداوند نفوذی‌های داخلی را نابود کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۹
از بس سپاه همه جا دخالت داره و در همه امور وارد شده باعث اين اتفاقات شده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار