کد خبر:۵۴۶۸۶۷
جینز دیفنس :

ایران نمونه‌های مختلفی از موشک «ذوالفقار» را به نمایش گذاشته است

وبگاه انگلیسی در مطلبی به نمایش نمونه‌های مختلفی از موشک «ذوالفقار» و برخی مشخصات فنی آن و تولید دیگر موشک‌ها چون موشک جدید «خرمشهر» اشاره کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،  وبگاه «جینز دیفنس» در مطلبی با اشاره به رونمایی از جدیدترین دستاورد صنایع نظامی ایران و نمایش موشک «ذوالفقار » مدعی شد، ایران نمونه‌های مختلف این موشک را نمایش داده است.

 

به نوشته جینز دیفنس، وزارت دفاع ایران تصویری از موشکی درحال پرتاب که روی آن نام ذوالفقار مشاهده می‌شد را به نمایش گذاشت اما این موشک با نوع به نمایش درآمده در مراسم 25 سپتامبر (روز رژه نیروهای مسلح ایران) متفاوت است.

 

بر این اساس، وزارت دفاع ایران همچنین فیلمی را به نمایش گذاشت که در آن موشک ذوالفقار پرتاب و به هدفی اصابت کرد اما نمی‌توان نوع آن‌را همان نسخه به نمایش درآمده در مراسم 25 سپتامبر دانست.

 

این وبگاه سپس به سخنان «حسین دهقان» وزیر دفاع ایران اشاره نمود و نوشت: وزیر دفاع ایران ادعا کرده که  موشک بالستیک ذوالفقار 700 کیلومتر برد دارد.

 

به نوشته جینز دیفنس، این نوع موشک ذوالفقار که برای نخستین بار 5 روز قبل رونمایی شد، نوعی جدید از موشک « فاتح-110» و از خانواده موشک سوخت جامد و دارای سر جنگی مجهز به کلاهک‌های کوچکتر است.

 

این وبگاه انگلیسی سپس با اشاره به فیلم به نمایش درآمده وزارت دفاع ایران از موشک ذوالفقار عنوان داشت: این موشک در ارتفاعی پایین هدف خود را مورد اصابت قرار داد.

 

به نوشته این منبع خبری، وزیر دفاع ایران همان روز در مجلس نمایندگان این کشور  از تولید موشک‌های «سجیل»،«قدر» و «خرمشهر» قبل از خاتمه سال ایرانی  در مارس 2017 خبر داد. سجیل موشک برد متوسط با سوخت جامد است که در سال 2009 و بعد از دو آزمایش تولیدش آغاز شد.

 

ایران در مارس 2015 از ساخت و تولید انبوه‌ موشک برد بلند ضد کشتی غدیر خبر داد. این درحالی است که مقام‌های ایران درباره موشک خرمشهر به جزییاتی اشاره نکرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
فرهاد
Germany
۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۷
احسنت تامیتونیدموشکهای جدیدودقیق تروقویتربسازید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار