آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۷۲۳۳
در دیدار «دریک ون درمالن»:

لاریجانی: آمریکا عزمی برای نابودی تروریسم ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه آمریکا به همراه برخی از همپیمانان منطقه‌ای خود با پدیده تروریسم به صورت ابزاری برخورد کرده و عزم لازم برای نابودی این پدیده شوم و خطرناک را ندارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو علی لاریجانی در دیدار «دریک ون درمالن» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک با بیان این مطلب افزود: اقدام برخی از کشورها برای همراهی با گروهک تروریستی جبهه النصره بر ضد داعش بسیار خطرناک است و می تواند اوضاع سوریه و سراسر منطقه را پیچیده تر کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از برخورد دوگانه غرب با مسأله حقوق بشر در جهان اظهار داشت: کشورهای غربی بدون توجه به جنایات 70 ساله رژیم صهیونیستی در قبال مردم مظلوم فلسطین و یا کشتار بی رحمانه مردم یمن توسط رژیم آل سعود، برخی کشورها از جمله ایران را با بهانه های واهی و بی اساس متهم به نقض حقوق بشر می کنند که این غیرقابل قبول است.

 

لاریجانی در این دیدار با اشاره به مناسبات ایران و بلژیک گفت: مجلس شورای اسلامی از گسترش روابط دو کشور در تمامی زمینه های مورد علاقه به ویژه توسعه روابط اقتصادی حمایت می کند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار تصریح کرد: گسترش ارتباط پارلمانی میان ایران و بلژیک نقش مهمی در افزایش شناخت متقابل و توسعه همکاری های دوستانه فیمابین دارد.

 

«دریک ون درمالن» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک نیز در این دیدار گفت: قدمت یکصد و بیست و پنج ساله مناسبات دو کشور نشان دهنده علاقه مندی طرفین به حفظ و توسعه مناسبات است.

 

وی همچنین گفت: مجلس و دولت بلژیک علاقه مند به توسعه ارتباطات دو کشور در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پارلمانی با ایران به عنوان کشوری مهم و تاریخی در منطقه و جهان است.

 

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک در ادامه با اشاره به اوضاع منطقه گفت: نمایندگان مجلس بلژیک با کشتار مردم بی گناه در فلسطین، سوریه، یمن و دیگر کشورهای منطقه مخالفند و همانند ایران به حل مسائل منطقه از طریق سیاسی و با گفت وگو اعتقاد دارند.

 

ون درمالن در این دیدار گفت: رایزنی و مشورت مستقیم دو کشور در خصوص مسائل دو جانبه و منطقه ای اهمیت فراوانی دارد و به بازگشت صلح و آرامش به منطقه کمک می کند.

 

در این دیدار نمایندگان مجلس بلژیک سوالاتی را درخصوص حقوق بشر، تروریسم و تحولات منطقه ای مطرح و پاسخ لازم را دریافت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار