آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۹۰۴۱
پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

روند اجرای طرح کارت اعتباری ۵۰ میلیونی کالا باید اصلاح شود/ خرید کالای خارجی تیر خلاص به تولید کشور

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: از ایرادات طرح کارت‌های اعتباری خرید کالا، نرخ بالای سود بالا و شیوه اجرا و همچنین محدودیت‌ افرادی است که مشمول آن می‌شوند.
محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی طرح کارت اعتباری ۵۰ میلیون تومانی کالا، اظهار داشت: یکی از سیاست‌های انبساطی بازار پول که در شرایط رکودی می‌تواند کمک کند این است که ما وام‌های خُرد را در بازار افزایش دهیم که این کارت‌های اعتباری نیز  نوعی وام محسوب می‌شود.



وی با بیان اینکه کلیت این بحث از نظر ما قابل قبول است اما باید در اجرا مشکلات آن را حل کنیم، افزود: در راستای خروج از رکود در کشور باید اقداماتی انجام دهیم که یکی از آن اقدامات سیاست‌های انبساطی است؛ یعنی سقف تسهیلات و حجم آن افزایش یابد و نقدینگی در کشور را رواج دهیم، این مسئله به خروج از رکود اقتصاد کشور کمک می‌کند.


پورابراهیمی بابیان اینکه این اقدام دولت در راستای کمک به اقتصاد کشور است، تصریح کرد:  از ایرادات طرح کارت‌های اعتباری خرید کالا، نرخ بالای سود بالا و شیوه اجرای آن و همچنین محدودیت‌های افرادی که مشمول آن می‌شوند، است. به این ترتیب عملاً تأثیر کوچکی را در کاهش وضعیت رکود اقتصادی ایران می‌گذارد.

 
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: این‌گونه طرح‌ها آن شوکی که باید در اقتصاد کشور ایجاد کنیم نیست بلکه لمس کوچک بازار اقتصادی است؛ هرچند این اقدام خوب و سیاست‌گذاری قابل قبولی است اما دولت باید در اجرا اشکالات آن را برطرف کند.



پورابراهیمی در توضیح دیگر اشکالات این طرح بیان داشت: یکی دیگر از اشکالات این طرح این است که گویا قرار است این تسهیلات و اعتبارات برای کالای خارجی اختصاص داده شود؛ این در حالی است که کشور درگیر مسائل اقتصادی است؛ کالای داخلی تا سقف در انبارها مانده است؛ اکنون می‌خواهند این اعتبار را به کالای خارجی اختصاص دهند؟


وی در پایان خاطرنشان کرد: خرید کالای خارجی در فروشگاه‌ها تیر خلاصی به تولید کشور است و به‌هیچ‌عنوان قابل‌قبول نیست از این‌رو باید روند اجرای این طرح اصلاح شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار