نمايش 11 فيلم در بخش جشنواره جشنوارههاي فيلم فجر
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، در اين بخش از جشنواره که به صورت غير رقابتي برگزار مي شود، 11 فيلم به روي پرده مي رود.
در بخش جشنواره جشنواره ها، آثاري از 11 کشور جهان به نمايش درميآيد كه فرانسه با سه فيلم و چين با دو فيلم، بيشترين آثار را در اين بخش دارند.
فيلم هاي «در جست و جوي اريک» ساخته کن لوچ از انگليس، «سپيده دم جهان» ساخته عباس فهدل از عراق، فرانسه و آلمان، «يخ زده» ساخته شيواجه چاندار بهوشان از هند، «بدرود» ساخته سونگ فانگ از چين، «هانسل و گرتل» ساخته فيلم سونگ ييم از کره، «جالاينور» ساخته زائو يه از چين، «کانگامبا» ساخته روگيليو پاريس از کوبا و آنگلولا، «مونيگ و ژوزف» ساخته دامين چمين از بلژيک، «موضوع غير شخصي» ساخته ماتياس گوکالپ از فرانسه، «پيتر در راه آسمان» ساخته نيکولاي دوستال از روسيه و «زماني باقي مانده است» ساخته اليا سليمان از فرانسه در اين بخش از جشنواره به نمايش در مي آيند.
بيست و هشتمين جشنواره بين المللي فيلم فجر از 5 تا 15 بهمن ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود./انتهاي پيام/