بي توجهي به ارزشهاي سنتي در کتاب داستان هاي موجود
فهيمه احمدي در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، با اشاره به وفور کتابهاي ارزشي در بازار و عدم فروش قابل قبول آنها ميان گروه سني کودک و نوجوان اظهار داشت: عدم جذابيت کتابهاي ارزشي نزد کودکان و نوجوانان به دليل بد نوشته شدن آنهاست.
احمدي با اشاره به اينکه در کتاب داستان هاي موجود بر روي ارزشهاي سنتي کار نميشود، گفت: اين موضوع سبب مي شود تا روز به روز توجه به مسائل ارزشي بين نسل جديد کم شود و به نظرم اگر از طريق کتاب داستان بتوان اين مسائل را درست انتقال داد، تا حد زيادي به زنده نگه داشتن ارزش ها کمک شده است.
اين نويسنده در ادامه افزود: اگر کودکان و نوجوانان بدانند کتاب هايي مطابق با نياز و علاقه شان وجود دارد، بيشتر به سمت کتاب و کتابخانه جذب مي شوند.
وي در ادامه با اشاره به کتابهاي اينترنتي و دانلود کتاب از اينترنت گفت: اين روش مطالعه براي صرفه جويي در وقت و تحقيق بيشتر قابل توصيه است؛ اما مطالعه عميق کتاب و برقراري ارتباط بيشتر با آن به نظرم از طريق شيوه سنتي بيشتر امکانپذير است و به شخصه معتقدم شيوه سنتي انس مخاطب با کتاب را افزايش مي دهد.
احمدي در خاتمه از آخرين کتاب در دست چاپش با عنوان (دختري توي قاب) که مجموعهاي داستان براي گروه سني نوجوان است، خبر داد./انتهاي پيام/