8217 قطعه شعر به دبيرخانه جشنواره شعر فجر رسيد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۱۹
با اتمام مهلت ارسال آثار

8217 قطعه شعر به دبيرخانه جشنواره شعر فجر رسيد

پس از اتمام مهلت ارسال آثار، 8217 قطعه شعر از 428 نفر از شاعران كشور جهت شركت در چهارمين جشنواره بين‌المللي شعر فجر به دبيرخانه اين جشنواره ارسال شد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، بنا بر اعلام دبيرخانه مركزي، از 8217 قطعه شعر ارسال شده به دبيرخانه، 6523 اثر از استان‌ها و 1694 اثر از تهران بوده است.

بنا بر اين گزارش، بعد از مشخص شدن سبك‌ها و قالب‌هاي شعري و تفكيك آثار رسيده، مرحله مقدماتي داوري آغاز مي‌شود.

اين گزارش حاكي است، جلسات داوري جشنواره شعر فجر بنا به گفته دبير علمي جشنواره از امروز، شنبه به صورت رسمي آغاز شده است.

تازگي مضمون و چگونگي پروش آن، قريحه و چند و چون آن، شناخت درست قالب انتخاب شده، هماهنگي سبك و ارائه، شناخت و كاربرد موسيقي چهارگانه از ملاك‌ها و معيارهاي داوري چهارمين جشنواره شعر فجر است.

چهارمين جشنواره بين‌المللي شعر فجر بهمن ماه سال جاري در سراسر كشور برگزار مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار