برای تقویت قوای جنسی چه مواد غذایی بخوریم؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وحید تفضلی، دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حکیم ایرانی درباره خواص پلو سیر و کلم از نگاه طب سنتی, اظهار داشت: پلو سیر و کلم مزاجی گرم دارد و با توجه به کاربرد مواد اولیه ای نظیر گوشت، برنج، لوبیا و روغن حیوانی در آن بسیار مقوی است و افراد ضعیف و به ویژه مبتلا به ضعف توان جنسی میتوانند از آن بیشتر استفاده کنند.
به گفته وی نکته جالب در این غذا کاربرد حکیمانه ادویهای نظیر سیر، شوید و زردچوبه در کنار اجزای اصلی است که علاوه بر بهبود هضم باعث رفع عوارض و تقویت اثرات مفید آنها میکند.
تفضلی ادامه داد: در صورت مصرف میزان مناسب و با رعایت فاصله سه ساعته از خواب میتواند باعث بهبود خواب شود و برای شب کنکور کمک کننده باشد. برای جلوگیری از مضرات آن بهتر است در پخت برنج ادویه پلویی، گشنیز و شوید استفاده شود. افزودن نمک در حین خیس کردن برنج لزوجت آن که عامل ایجاد گرفتگیهای کبدی و چاقی است را کاهش میدهد.
مواد مورد نیاز برای پلو سیر و کلم
دستیار تخصصی طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز یاداور شد: برای تهیه این غذا میتوان از برنج 500 گرم, کلم 1 عدد, لوبیا سبز 300 گرم, روغن مایع 2 قاشق سوپخوری, پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری, نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم, سیر و شوید 500 گرم, گوشت گوسفند 500 گرم, ادویه پلویی 1 قاشق چای خوری, روغن حیوانی 2 قاشق سوپخوری, زعفران دم کرده 1 قاشق چای خوری به کار برد.