آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۳۵۲

مرگ کارگر مقنی در عمق ۴۰ متری چاه

گرفتار شدن کارگر مقنی در عمق ۴۰ متری چاه، آتش نشانان را به محل حادثه کشاند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه خبری ۱۲۵، با تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ و اطلاع‌رسانی این حادثه، بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه ۳ به همراه گروه امداد و نجات ۹ با هماهنگی ستاد فرماندهی در ساعت ۱۱:۳۵ دیروز به خیابان پانزده خرداد، کوچه امامزاده یحیی رهسپار شدند.

 

واحد کیانی مدیر منطقه ۵ عملیات که به همراه نیروهای عملیاتی در محل حادثه حضور داشت، در این خصوص گفت: در قسمت حیاط یک شرکت تجاری، کارگران مشغول لایروبی یک حلقه چاه بودند که ناگهان یکی از کارگران بی هوش شده و در عمق ۴۰ متری چاه گرفتار شده بود.

 

وی افزود: آتش‌نشانان بی‌درنگ پس از ایمن‌سازی محل حادثه و برپایی کارگاه در دهانه چاه، با استفاده از تجهیزات ویژه نجات عملیات رهاسازی کارگر مقنی را آغاز کردند و در مدت زمان کوتاهی خود را به عمق چاه رساندند و کارگر مقنی که کاملاً بی هوش بود را از چاه خارج کرده و وی را تحویل امدادگران اورژانس دادند.

 

این مدیر منطقه با اشاره به اینکه علت بروز این حادثه در دست بررسی است، تصریح کرد: متأسفانه پس از انجام معاینات اولیه از سوی عوامل اورژانس مشخص شد کارگر مقنی در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داده است و نیروهای عملیاتی پس از ارائه تذکرات ایمنی به کارگران، محل حادثه را تحویل عوامل انتظامی دادند و مأموریت خود را به پایان رساندند.

 

کارشناسان سازمان آتش‌نشانی تهران همواره به شهروندان توصیه می‌کنند برای حفر چاه حتماً از کارگران مقنی با تجربه استفاده کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار