کد خبر:۵۵۵۲۸۹
مجوز ارشاد برای کارگردان «جم»
سعید ابراهیمیفر در حالی مجوز گرفته است که چندی است همکاری خود را با شبکه جم ترکیه آغاز کرده و فیلمهایی را نیز در این شبکه ساخته است.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در جلسه 2 آبان شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،با عرضه فیلم های«مرگ ماهی» به تهیه کنندگی و کارگردانی روح الله حجازی، «چتر سبز»به تهیه کنندگی و کارگردانی ناصر رفائی، «بازگشت» به تهیه کنندگی عباس رافعی و به کارگردانی شاهرخ دولکو ،«راز مهتاب» به تهیه کنندگی سید امیر پروین حسینی و به کارگردانی سعید ابراهیمی فر و «همسری که من میخوام » به تهیه کنندگی محمد رضا جهانگیری تاج و به کارگردانی پرنیا کاظم پور موافقت شد.
در میان اسامی فوق سعید ابراهیمیفر چندی است که همکاری خود را با شبکه جم ترکیه آغاز کرده و فیلمهایی را نیز در این شبکه ساخته است.
همچنین در این جلسه با عرضه6 عنوان فیلم خارجی ، یک عنوان مستند و آموزشی و یک عنوان فیلم کوتاه موافقت به عمل آمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.