کد خبر:۵۵۵۵۵۵

اثر تخم مرغ بر جذب سبزیجات

به گفته کارشناسان تغذیه، افزودن تخم مرغ کامل به سالاد سبزیجات موجب افزایش میزان جذب ویتامین E از سبزیجات می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان ویتامین E دومین ماده مغذی ای کم مصرف در رژیم غذایی بوده و کمبود آن مشکل ساز است چراکه این ماده مغذی محلول در چربی دارای خواص آنتی اکسیدان و ضدالتهابی است.

 

واین کمپل، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پردو آمریکا، در این باره می گوید: «مصرف کنندگان می توانند با افزودن تخم مرغ به سالاد سبزیجات رنگارنگ خود، رژیم غذایی شان را به آسانی بهبود بخشند.»

 

وی در ادامه عنوان می کند: «ما دریافتیم جذب ویتامین E در صورت افزودن سه تخم مرغ کامل به سالاد سبزیجات، ۴ تا ۷ برابر بیشتر می شود. این مطالعه بسیار جدید است چراکه ما به جای اندازه گیری جذب ویتامین E از مکمل ها، آن را بر روی مواد خوراکی واقعی اندازه گیری کردیم.»

 

ویتامین E که همراه با چربی های رژیمی جذب می شود غالبا در روغن ها، دانه ها و مغزیجات آجیلی یافت می شود. تخم مرغ غنی از اسیدآمینه های ضروری، اسیدهای چرب اشباع نشده و ویتامین های B و حاوی مقدار کمی هم ویتامین E است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار