به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان ویتامین E دومین ماده مغذی ای کم مصرف در رژیم غذایی بوده و کمبود آن مشکل ساز است چراکه این ماده مغذی محلول در چربی دارای خواص آنتی اکسیدان و ضدالتهابی است.
واین کمپل، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پردو آمریکا، در این باره می گوید: «مصرف کنندگان می توانند با افزودن تخم مرغ به سالاد سبزیجات رنگارنگ خود، رژیم غذایی شان را به آسانی بهبود بخشند.»
وی در ادامه عنوان می کند: «ما دریافتیم جذب ویتامین E در صورت افزودن سه تخم مرغ کامل به سالاد سبزیجات، ۴ تا ۷ برابر بیشتر می شود. این مطالعه بسیار جدید است چراکه ما به جای اندازه گیری جذب ویتامین E از مکمل ها، آن را بر روی مواد خوراکی واقعی اندازه گیری کردیم.»
ویتامین E که همراه با چربی های رژیمی جذب می شود غالبا در روغن ها، دانه ها و مغزیجات آجیلی یافت می شود. تخم مرغ غنی از اسیدآمینه های ضروری، اسیدهای چرب اشباع نشده و ویتامین های B و حاوی مقدار کمی هم ویتامین E است.