کد خبر:۵۵۵۸۹۸

شبیه‌‌سازی قطع ارتباطات غرب تهران در مانور پدافندی

مانور پدافند غیر عامل شرکت مخابرات ایران با هدف افزایش امنیت و پایداری شبکه برگزار شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: با هدف افزایش امنیت و پایداری شبکه مخابراتی کشور، مانور پدافند غیرعامل برگزار شد.

 

در این راستا روز گذشته، مانور قطع فیبرنوری و شبیه سازی اتفاق مرکز شهید کاظمیان در منطقه شهران از ساعت یک و 6 دقیقه بامداد، با حضور مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور به طور واقعی به اجرا درآمد.

 

در این مانور پس از 21 دقیقه تمامی ارتباطات قطع شده در ساعت یک و 27 دقیقه بامداد برقرار شد.

 

لزوم استفاده از تمامی ظرفیت های کشور برای گسترش پدافند غیرعامل و نیز مدیریت و مقابله با تهدیدات سایبری و تهدیدات طبیعی از جمله اهداف اجرای مانور پدافندی بود.

 

بالغ بر 70 مانور پدافند سایبری در بیش از 30 منطقه مخابراتی در راستای تضمین امنیت و پایداری شبکه مخابراتی کشور در هفته پدافند غیرعامل برگزار می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار