کد خبر:۵۵۷۱۱۱
شورای بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت:

شعار مرگ بر امریکا ترجمان همان شعار هیهات منا الذله است

شورای بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت با صدور اطلاعیه‌ای به مناسبت ۱۳ آبان اعلام کرد: شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر استکبار امروز ملت ایران، ترجمان همان شعار هیهات منا الذله اباعبدالله الحسین(ع) در ظهر عاشوراست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت با صدور اطلاعیه‌ای به مناسبت ۱۳ آبان اعلام کرد: شعار مرگ بر امریکا و مرگ بر استکبار امروز ملت ایران، ترجمان همان شعار هیهات منا الذله اباعبدالله الحسین(ع) در ظهر عاشوراست.

 

متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:


امروز نبرد جمهوری اسلامی با استکبار که با انقلاب آغاز شد و همچنان با قوت ادامه دارد همان نبرد پیغمبران با طواغیت زمان با شیاطین انس و جن است.

 

مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر قدرتهای مداخله جو و استکباری. (رهبر معظم انقلاب(مد ظله العالی))

 

یوم ا... 13 آبان یادآور سه واقعه مهم تاریخی و تاریخ ساز ، تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه ، کشتار دانش آموزان درمقابل درب اصلی دانشگاه تهران توسط گارد ارتش ستمشاهی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است که هر سه واقعه در روحیه ظلم ستیزی و مبارزه با استکبار دارای نقطه مشترک هستند و این روحیه همچنان قوی تر از قبل در آحاد مختلف جامعه ایران وجود داشته و در میان سایر مسلمانان و آزادگان جهان نیز انتشار یافته و مورد پذیرش قرار گرفته است.


 ضمن بزرگداشت یوم الله سیزدهم آبان و گرامیداشت شهدای گرانقدر 13 آبان؛ از ملت استکبارستیز و همیشه در صحنه ایران اسلامی و تمامی آحاد، اقشار و اصناف مختلف و مردم عاشورایی ایران دعوت میکنیم تا با حضور انقلابی، گسترده ، متحد و حماسی خود در تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان، ضمن نمایش خشم و نفرت انقلابی علیه استکبار جهانی، بر مواضع اصولی خود و آرمان‌های شهدا و امام شهیدان مهر تأییدی مجدد زنند.


یوم الله سیزدهم آبان تجلی حقیقی، مولود عینی، الگوی امروزی و تمام نمای پیام تاریخی ، جهانشمول و مفاهیم ارزشمند و گرانسنگ حماسۀ جاویدان قیام عاشورای حسینی است؛ و امریکای جنایتکار خائن و مخل نظم و امنیت عمومی جهان به عنوان شیطان بزرگ، مصداق اتم استکبار و فرزند نامشروع جریان های طاغوتی و سلطه اغواگرایانه شیاطین است.


مراسم 13 آبان امسال، روز بزرگ «مرگ بر آمریکا» است و تازمانی که سیاست‌های استکباری وخوی ظالمانه و ددمنشانۀ امریکا علیه ایران و سایر کشورها و دولت‌های مستقل ، آزادی‌خواه و عزت طلب ادامه یابد، نه اینکه شعار «مرگ بر آمریکا ، به عنوان اصلی‌ترین و مهم‌ترین شعار مردم در تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان و سایر مراسم و مناسبت‌های انقلاب اسلامی حذف نمی‌شود، بلکه این شعار و پیام با وسعت و فراگیری تاریخی و آزادیبخش خود و با درنوردیدن تمامی مرزهای جغرافیایی، سیاسی، دیپلماتیک و انسانی، هرروز فراگیر تر و جهانشمول‌تر از قبل می‌شود.


شعار مرگ بر امریکا، مرگ بر انگلیس، مرگ بر صهیونیسم و اسرائیل  و مرگ بر استکبار امروز ملت عاشورایی ایران، ترجمان همان شعار هیهات منا الذله اباعبدالله الحسین(ع) در ظهر عاشورا و همان لعنت بر یزید و لبیک به ندای جاودان هل من ناصر ینصرنی امام حسین (ع) در طول تاریخ است.

 

به درستی؛ رمز، آزادگی و عزت و اقتدار ملت بزرگ ایران، استکبارستیزی و مقابله با سلطه‌گران عالم است و وجه اشتراک عاشورای حسینی و سه واقعۀ مهم یوم الله 13 آبان ، همان روح مبارزه با ظلم و ظالم و استکبار است.

 

ویژه مراسم ضد استکباری یوم الله 13 آبان در شهرستان مرودشت باشکوه تر سال های قبل برگزار خواهد شد، با حضور عاشورایی، حماسی و انقلابی خود در ویژه مراسم تظاهرات ضد استکباری یوم الله سیزدهم آبان و سردادن شعار همیشگی خود یعنی، مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل، فریاد رسای «هیهات منا الذله» حسینی را بار دیگر به گوش وجدان‌های آگاه و حقیقت‌طلب جهان برسانید.

 

شورای بررسی و تحلیل دفتر بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار