کد خبر:۵۵۷۲۱۹
بشاسب در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو:
برخورد با استکبار باید همراه با نهیب باشد نه با دیپلماسی زانو زده و خندان
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه گفت: : ما انتظارمان از دولت این بود که با اتخاذ مواضع قاطع تر و صریح تر از دریچه صرفا خوش بینی نگاه نکنند، لاقل اعتمادشان به استکبار در حد خودیا باشد، برخورد با استکبار باید همراه با نهیب باشد نه با دیپلماسی زانو زده و خندان.
بشاسب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ۱۳ آبان، روز استکبارستیزی گفت: دولت ها چون با رای مردم هوشیار ایران انتخاب می شوند غالبا در چارچوب نظام حرکت می کنند که یکی از آرمان های نظام اسلامی استکبارستیزی است.
وی افزود: گاها در این مقوله با شدت و ضعفی روبرو هستیم و بعضا دولت ها برای منافع خودشان یک عقب نشینی هایی در این زمینه دارند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ارومیه گفت: ما انتظارمان از دولت این بود که با اتخاذ مواضع قاطع تر و صریح تر از دریچه صرفا خوش بینی نگاه نکنند، لاقل اعتمادشان به استکبار در حد خودیا باشد، برخورد با استکبار باید همراه با نهیب باشد نه با دیپلماسی زانو زده و خندان.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.