آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۷۷۰۴

روحانی از بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات بازدید کرد

رییس جمهور با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، از غرفه های مختلف بازدید کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه الاع رسانی ریاست جمهوری؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهور با حضور در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات، از غرفه های مختلف بازدید کرد و به گفت و گوی صمیمی با اهالی رسانه پرداخت.

 

بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات با میزبانی از 900 رسانه در قالب 620 غرفه با شعار «شفافیت و صداقت» در مصلای امام خمینی(ره) تهران برپا شده است.

 

 
همزمان با برگزاری نمایشگاه مطبوعات، نشست های متنوع روزنامه نگاران خارجی، کارگاه های آموزشی، نشست های تخصصی با موضوعات روز روزنامه نگاری در چهار تالار گفت وگو، سه سالن نشست های تخصصی و همچنین حضور وزرا و سخنگوی دولت در این نمایشگاه برای گفت وگو با خبرنگاران در نظر گرفته شده است.  

 

 
امسال در بخش موسسات مطبوعاتی 23 غرفه، رسانه‌های استانی و منطقه ای 65 غرفه، تشکل های مطبوعاتی هشت غرفه، کسب و کار مرتبط با رسانه ها 20 غرفه، روابط عمومی دستگاه ها هفت غرفه، ادارات کل ارشاد استان ها و خانه های مطبوعات استانی که نشریات استان ها را نمایندگی می کنند،31 غرفه، نشریات دانشجویی دو غرفه (یک غرفه مربوط به نشریات زیرمجموعه وزارت علوم و یک غرفه مربوط به نشریات زیرمجموعه دانشگاه آزاد)، روزنامه ها 40 غرفه، خبرگزاری ها 13 غرفه، رسانه‌های حوزه دین و اندیشه 23 غرفه، رسانه های فرهنگی و هنری 86 غرفه، رسانه های سیاسی و اقتصادی 94 غرفه، رسانه های آموزشی و تخصصی 99 غرفه، رسانه های عمومی و خانواده 79 غرفه و در بخش رسانه های حوزه کودک و نوجوان 11 غرفه دایر شده است.

 

 
برگزاری کارگاه های تخصصی و کاربردی در نمایشگاه امسال در بخش رسانه های داخلی با حضور اساتید علوم ارتباطات و پیشکسوتان حوزه رسانه برگزار می شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
اقای روحانی قول داده که یارانه عقب افتاده ، در واقع بدلیل انتقاد از دولت قطع شده رسانه ها و‌مطبوعات تا آخر سال پرداخت میشود / یعنی غیر مستقیم داره میگه که اقایون رسانه ها و مطبوعات لطفا نزدیک انتخابات از دولت انتقاد نکنید. / بهتر است بگویید حق السکوت رسانه ها و مطبوعات تا آخر سال پرداخت میشود
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار