آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۸۱۴

شفيعي، رفعتي و نعيمايي داوران «راح روح»

شفيعي، رفعتي و نعيمايي داوران نخستين جشنواره هنري «راح روح» شدند.

به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، مظفر شفيعي، قاسم رفعتي و ايرج نعيمايي از استادان و صاحب‌نظران مطرح موسيقي ايران داوري نخستين جشنواره هنري «راح روح» را برعهده گرفتند.

مظفر شفيعي از دوران نوجواني رديف‌هاي آوازي را تا حدودي نزد پدر فرا گرفت، در سال 1353 بنا به توصيه عبدالوهاب شهيدي به کلاس‌هاي اسماعيل مهرتاش راه يافت و تا سال 1359 نزد وي به فراگيري آواز پرداخت، در ارديبهشت 1359 و پس از مدتي وقفه در آموزش، با توجه به آشنايي‌اش با محمدرضا شجريان چند سالي دوره آموزش رديف را با استاد سپري کرد و سپس در کلاس دوره عالي (مرکب خواني، تلفيق شعر و موسيقي، جمله سازي، جمله پردازي و از همه مهمتر کلاس خودسازي) به يادگيري و آموزش پرداخته که اين منحصر به آموزش رديف‌هاي آوازي و ساير آموخته‌هاي خود به هنرجويان جوان و اجراي کنسرت در بعضي اوقات است و وي عضو کانون خوانندگان سنتي خانه موسيقي است.

قاسم رفعتي در دوازده سالگي شروع به خواندن و فراگيري علم موسيقي کرد و اولين بار نزد معلم با تجربه و خوش اخلاق و هنرمندي مثل مسعود حسنخاني رفت و مدت 4 سال به فراگيري گوشه‌ها و مقام‌هاي آواز ايراني پرداخت و جهت گسترش آموخته‌هايش نزد استاد محمود کريمي، معلم و مربي آواز رفت و در اين کلاس که وابسته به اداره هنرهاي زيباي کشور بود، حدود 6 سال تحصيل کرد.

وي آثاري به آهنگسازي حسين يوسف زماني، مهيار فيروز بخت، حسين فرهاد پور و محمد عبدالصمدي خوانده است، وي از سال 1359 به بعد نزد محمدرضا شجريان رفت و زير نظر وي با کوشش او به اندوخته‌هاي خود افزود، آواز «سحرگهان» سال‌هاي بسياري ميهمان سفره اسحار و عجين با لحظه مناجات و اجابت دعا بوده و خواهد بود، سحرگاهان حکايت آوازي است که خواب غفلت، مومنان را فرا نگيرد.

ايرج نعيمايي از جمله پژوهشگراني است که علاوه بر داشتن وجوه علمي و آشنايي با مباحث نظري هنر و حکمت هنر اسلامي به عنوان هنرمندي خوشنويس تاکنون در داخل و خارج از کشور نمايشگاه‌هاي متعددي برگزار کرده است، او در گذشته مدير عامل انجمن موسيقي ايران بود و اکنون عضو پيوسته فرهنگستان هنر ايران است.

لازم به ذكر است، جشنواره «راح روح» 12 تا 13 اسفندماه مصادف با ولادت با سعادت پيامبر اعظم (ص) و هفته وحدت در فرهنگسراي شهيد کلهري شهر مقدس قم برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار